Home / Astrologija / VENERA JE U ZNAKU RIBE: Sada je pravo vreme da poslušate svoj INSTIKT!

VENERA JE U ZNAKU RIBE: Sada je pravo vreme da poslušate svoj INSTIKT!

Venera je u Ribama od 10. februara do 7. marta kada ulazi u Ovna
Čuvajte se preuveličavanja onog što osećate prema svom partneru, prema potencijalnoj ljubavi.

Na primer – ako Vam se čini da je sve idilično, da je pored vas savršeno biće – setite se da je Venera u Ribama i da, možda, baš i niste u pravu.

Ne, ne želimo sada da Vam “ubijemo leptiriće u stomaku”, već samo da Vas upozorimo da se ne zalećete – uživajte u tome što osećate, ali sačekajte mart mesec za planove i nove akcije u ljubavi.

Takođe, sada nije dobar period da dozvolite nekoj bivšoj ljubavi da se vrati u vaš život.

Samo toliko. Ne želimo da se razočarate.

To ne znači da je ovo loš period za nove veze, nova poznanstva. Slobodno se prepustite svemu tome ali mudro, bez “velikih reči” i obećanja.

Venera će od 11. do 20. februara biti u sekstilu sa Saturnom, što je dobro za one koji su planirali da prekinu lošu vezu u kojoj se nalaze, ali nikako nisu mogli da se odluče na taj korak. Sada će to uraditi hladne glave, uvereni da ne greše.

Venera će biti u trigonu sa Jupiterom, koji je njen dispozitor dok je u Ribama, od 28. februara do 7. marta. Ovaj aspekt može da donese i neke lepe nove veze, a onima koji su već sa nekim, ili u braku, biće mnogo bolje.

Dobro bi bilo da u ovom periodu negde putujete sa svojim partnerom jer ćete tako učvrstiti svoju vezu, učiniti je kvalitetnijom.

Putujte i ako ste sami – na putu možete upoznati neku zanimljivu osobu.

Ono što takođe treba da znate je da će Venera biti u lošem aspektu sa Marsom u prvoj nedelji marta, pa su moguće rasprave u onim vezama u kojima su partneri tvrdoglavi, gde svako “vuče na svoju stranu”.

Ako želite da izbegnete svađe u ovom periodu znajte da morate biti spremni na kompromise, da ponekad nešto prećutite i da se trudite, više nego inače, da održite “mir u kući”.

To možete da postignete i nekim lepim romantičnim gestom, ali i ako ne sputavate strast u svojoj vezi. Idite zajedno na neka lepa i zanimljiva mesta, u bioskop, pozorište, šetajte zajedno, budite što više u prirodi, kraj vode…

Ali, ako nema “hemije” među vama, sve je uzalud. Poslušajte svoj instinkt u periodu dok je Venera u znaku Ribe.

(Izvor: Mondo.rs)

O nama cura

Vidi još

Čuvajte se ljubomore ova tri horoskopska znaka!

Ljubomora je osećaj koji je često nerazdvojan od ljubavi, no jednako kao što može uništiti …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *