Home / Linkovi / TRAGEDIJA MLADE ALBANKE Otišla je u London zbog dogovorenog braka sa zemljakom,on joj tri meseca kasnije ODRUBIO GLAVU

TRAGEDIJA MLADE ALBANKE Otišla je u London zbog dogovorenog braka sa zemljakom,on joj tri meseca kasnije ODRUBIO GLAVU

Arben Rexha (32), Albanac iz Londona, osuđen je na deset godina zatvora zbog ubistva u stanju smanjene uračunljivosti.

Rexha je krajem januara 2016. godine praktično odrubio glavu svojoj verenici Elidoni Demiraj (25) jer je sumnjao da nije devica.

Elidona je došla u London nakon što je njen brak sa Arbenom Rexhom (32) dogovoren u Albaniji. Počeli su da žive zajedno u njegovom stanu u severnom Londonu svega tri meseca pre brutalnog napada.

Elidona je ubijena upravo u tom stanu, a prizor koji je policija zatekla najblaže rečeno je horor – mrtvo telo mlade žene sa čak 27 rana od noža na vratu i modrica na telu koje ukazuju da je borba trajala neko vreme ležalo je na krevetu.

Istražitelji su utvrdili da je Elidona imala i starije rane i ožiljke od uboda, zbog čega se sumnja da je zlostavljanje trajalo neko vreme.

-Poslali smo je kao mladu, vraća nam se mrtva. On ju je izolovao tri meseca i nije joj dozvoljavao da upozaje ljude. Elidona je bila moderna devojka, uzorna i pristojna. Svi su je voleli i poštovali, u školi, na poslu, svuda – rekali su na sudu njeni roditelji.

Rexha je sam pozvao policiju i rekao šta je uradio.

Tokom suđenja otkriveno je da je Arben Rexha bio izrazito ljubomoran i posesivan i da je i ranije umeo da bude nasilan prema ženama. Jednom je napao svoju bivšu djevojku, optužujući je da je spavala s nekim od putnika u autobusu kojim su tada putovali, gurajući ruke u njene pantalone “da proveri”.

Takođe bio je opsednut nevinošću devojke koju je ubio i strahovao je da je možda imala abortus u prethodnoj vezi, a otkriveno je da je tražio na internetu kako utvrditi da li je žena devica.

Na suđenju ubica je plakao sve vreme, ali njegova odbrana nije uspela da dokaže da je neuračuljiv.

– Naravno da je u vreme zločina bio van sebe, ali pre toga mu je bilo dobro – rekao je tužilac.

U svoju odbranu rekao je da je mu devojka nije posvećivala dovoljno pažnje.

(Izvor: blic.rs)

O nama cura

Vidi još

Kada je saznao da ga vara, ženinom ljubavniku poslao listu želju. Želja broj sedam natjerat će vam suze na oči

Društvenim mrežama proširilo se pismo jednog prevarenog muža. Naime, kada je saznao da ga žena …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *