Home / Linkovi / POZA TIGROV KORAK: Žene zbog nje imaju VRHUNCE ZA PAMĆENJE, a muškarcima se dopada iz posebnog razloga!

POZA TIGROV KORAK: Žene zbog nje imaju VRHUNCE ZA PAMĆENJE, a muškarcima se dopada iz posebnog razloga!

Dosadile su vam sve poze koje ste do sada isprobali hiljadu puta? Isprobajte „tigrov korak“, kažu da žena u toj pozi doživljava vrhunce za pamćenje.

Poza „tigrov korak“ dobila je naziv zbog toga što se u sličnoj pozi nalazi i tigrica u toku parenja, a evo kako se izvodi:

– Žena treba da klekne i nasloni se nadlakticama, dok muškarac kleči iza nje a stopala su mu raširena u širini kukova. Držeći ženu za kukove, on inicira dubinu i brzinu p3n3tracij3 i njiše ženu napred-nazad. Za to vreme, žena treba da drži noge što priljubljenije kako bi suzile va*inalni kanal i time dodatno stimulisale i sebe i partnera.

ZAŠTO JE POZA SJAJNA ZA ŽENE?

Možete da se fokusirate na svoj or*azam, jer možete rukom da doprete do k*ito*isa, a pritom p3nis u tom uglu udara u prednji zid vagine, pa je sve savršeno za dodirivanje G tačke. Za muškarca je ovo dobra poza zbog suženog va*inalnog kanala, zbog čega će osetiti još veće zadovoljstvo.

Izvor: Srbija danas

O nama cura

Vidi još

Kada je saznao da ga vara, ženinom ljubavniku poslao listu želju. Želja broj sedam natjerat će vam suze na oči

Društvenim mrežama proširilo se pismo jednog prevarenog muža. Naime, kada je saznao da ga žena …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *