Home / Astrologija / HOROSKOP vam otkriva zašto i dalje PATITE za bivšom ljubavi
Young couple holding broken heart over white background, Image: 207006221, License: Royalty-free, Restrictions: , Model Release: yes, Credit line: Profimedia, Wavebreak

HOROSKOP vam otkriva zašto i dalje PATITE za bivšom ljubavi

Kada se zaljubimo, nije nam tako teško da zamislimo kako živimo srećno sa tom osobom do kraja života uz brdo deca. Ipak, nemaju sve priče srećan kraj. Ponekad nam je veoma teško da nastavimo dalje i čini nam se da nikad nećemo preboleti staru ljubav i ponovo se zaljubiti. Ako je ovo i vaš problem, pogledajte šta je to što vas zapravo sprečava da ponovo zavolite i kako da sebi date novu šansu za neku srećniju ljubavnu priču.

OVAN

Ne možete preboleti bivšu ljubav jer je to bila osoba koja je unosila osećaj stabilnosti u vaš haotičan život. Uvek ste živei slobodni kao ptica i vaša bivša ljubav vas je naučila da treba ponekad da usporite. Zbog te osobe ste konačno naučili da zastanete i uživate u trenutku i lepim stvarima u životu.

BIK

Kao Bik, vi živite život na ivici. Vi ste vrlo burnog temperamenta i često se borite sa stresom i anksioznošću. Ne možete preboleti bivšu ljubav jer je ona unosila mir u vaš život. Zbog nje ste uspevali da se konačno opustite i zaboravite na stres.

BLIZANCI

Budući da ste Blizanac, uvek ste se prilagođavali osobi sa kojom ste. Smatrate da uvek imate dužnost da se prilagođavate ljudima i situacijama. Ne možete da prebolite bivšu ljubav jer je ta osoba činila da budete svoji i da se osećate prijatno u svojoj koži, baš takvi kakvi jeste.

RAK

Vi ste se osećali kao da niste cenjeni i voljeni celog svoj života. Zapravo ste vrlo nežni i brižni i zbog toga su vas mnogi iskorišćavali. Vaša bivša ljubav uvek vas je tretirala sa poštovanjem i dostojanstvom i zbog toga vam je veoma teško da je prebolite i nastavite dalje.

LAV

Zbog svog ponosa i nezavisnosti ponekad umete da gradite tvrđavu samoće oko vas. Ponekad gradite zidove i umete da se izolujete uprkos činjenici da ste sa nekim u vezi. Ne možete preboleti bivšu ljubav jer ste se pored nje osećali kao da imate partnera za ceo život, sa kojim nećete morati da podižete zidove

DEVICA

Kao Devica, vi ste vrlo uredni i težite ka perfekcionizmu. Ne možete se pomiriti sa prosekom. Ljudima je teško da budu uz vas jer imate veoma visoke standarde. Ne možete preboleti bivšu ljubav jer je ona činila da se zapravo malo opustite i prihvatite život i ljude takvima kakvi jesu. Nedostaje vam osećaj komfora koji ste sa tom osobom imali.

VAGA

Ni sa kim se niste osećali tako prihvaćeno kao sa svojom bivšom ili svojim bivšim i zato vam je teško da nastavite dalje. Vama su, kao Vagi, potrebne stalne društvene aktivnosti. Ne samo da je vaša bivša ljubav sve to mogla da podnese već vas je i ohrabrivala da nastavite sa svim svojim aktivnostima i druženjima.

ŠKORPIJA

Ponekad ste veoma zapovednički nastrojeni i volite da sve uradite kako ste vi naumili i zbog toga je vaša bivša ljubav unela takvu promenu smera u vaš život. Po prvi put u životu imali ste nekog ko je umeo da vas izazove kada je to potrebno. Ne možete nastaviti dalje jer vam nedostaje osećaj izazova, ali i uvažavanja koji ste imali.

STRELAC

Vi ste ponekad jako čudni i ljudima je nekad vrlo teško da vas razumeju i prihvate. Ipak, vaša bivša ljubav uvek je pronalazila način da učini da se osećate cenjeno i prihvaćeno i zapravo vas je razumela. Zbog toga nikako ne uspevate da se pomirite sa raskidom.

JARAC

Suočite se sa tim da jednostavno niste najzabavnija osoba na svetu. Zapavo, ponekad je ljudima teško da se izbore sa vašom strogom naravi. Ipak, vaša bivša ljubav činila je da se opustite i osećate prijatno u svojoj koži. Fali vam taj osećaj prihvatanja i zbog toga vam je teško da nastavite dalje.

VODOLIJA

Uvek ste bili hladni i zatvoreni. Smatrali ste da je pokazivanje osećanja znak slabosti i zbog toga se niste otvarali. Ipak, kada ste sreli svoju bivšu ili bivšeg, shvatili ste da su osećanja nešto zaista predivno. Zbog toga nikako da nastavite dalje.

RIBE

Vaša bivša ljubav u život vam je unosila zabavu i uzbuđenje koje vam je očajnički bilo potrebno. Kao prava riba, živeli ste u svojim mračnim dubinama i vašem životu bili su neophodni pokret i boja. Toj osobi ovo je polazilo za rukom i sada očajnički čeznete da se opet tako osetite.

(Izvor: fokuzz.com)

O nama cura

Vidi još

Čuvajte se ljubomore ova tri horoskopska znaka!

Ljubomora je osećaj koji je često nerazdvojan od ljubavi, no jednako kao što može uništiti …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *