Home / Linkovi / 15 stvari koje rade žene koje su dobre u krevetu

15 stvari koje rade žene koje su dobre u krevetu

Britanska ekspertkinja za veze i seks Tracey Cox otkrila je koji su to razlozi zbog kojih muškarci smatraju da su žene dobre u krevetu – misliš li da znaš sve?

Iako moramo priznati da volimo kad su žene fokusirane u seksu na sebe i previše puta smo slušale što muškarci vole, što muškarci žele, jednako tako nam znatiželja ne da mira. Upravo zato delimo s vama ono što Tracey Cox, seks ekspertkinja otkriva o tome šta muškarci žele. Je li istina da žele da smo dame na ulici, a k**** u krevetu?

Izgleda da nije daleko od toga. Muškarci, izgleda, žele ženu koja je sigurna u sebe, svoje seksualno umeće, zna šta želi, ali je i avanturistički nastrojena.

Jednako je tako zanimljivo, kako istraživanja pokazuju da žene upravo svoju divlju stranu zatomljavaju u strahu da ih muškarac više neće percipirati kao „materijal za brak“. Naime, devojke koje misle ozbiljno s muškarcem, žele doći do faze gde upoznaju njegove roditelje, ali smatraju da to neće postići tako što će biti „kinky“ u krevetu – već da će im to samo odmoći. Poanta priče? Budi ti, i budi open-minded – obe stvari su ključne za dobar seks. Mislimo da ćeš se na kraju shvatiti da podsvesno znaš sve što Tracey kaže. Dakle, muškarci smatraju da su žene dobre u krevetu ako…

Najčešći „muški“ prigovor je da žene ne žele inicirati seks, što ostavlja jasnu poruku – seksam se s tobom samo zato što se tebi seksa.

2. Ne osuđuju

Biti lobodoumna (i) u krevetu značilo bi da si otvorena za sve stvari, pa i za one koje koje nužno ne obožavaš. Žene koje su otvorene prema seksualnim preferencijama muškarca njima su super napete. Naravno, koga ne bi odbila zgrožena faca ili komentar „Stvarno si malo čudan“? Ako ono šta želi tebi ne nanosi fizičku ili psihičku bol ili nelagodu, zašto ne? Ako nešto stvarno ne želiš zbog upravo ovih razloga, jednako tako bi morao to razumeti.

3. Ne boje se reći ne

Žene koje pristaju baš na sve što partner želi nisu seksi – jer se može osetiti da sve to rade jer žele zadovoljiti muškarca, a ne jer imaju potrebu za tim. Napraviti ponekad nešto za partnera jer on to jako želi je super i privlačno, ali iskrenost u seksu je najprivlačnija od svega.

4. Podnose njegovu „mračnu stranu“

Mračna strana bile bi nekontrolirane emocije, ludilo od užitka i slično. Mnoge žene taj deo može zabrinuti jer se pitaju do koje granice ide ili hoće li im zato ostati veran? E, pa upravo ako često vidiš nekontrolisane emocije, možeš biti poprilično sigurna da ima potrebu da ih samo ti vidiš – i baš niko drugi.

5. Vole raznolikost

Tracey je izjavila kako je dobila hrpu upita vezanih za slične teme: Zašto moja devojka ne želi izaći napolje bez gaćica? Zašto ne želi masturbirati ispred mene? Zašto ne želi gledati porniće sa mnom? I zaključak je uvek isti: nije to baš izmišljanje tople vode, već muškarci jednostavno žele raznolikost. Seks s jednom osobom do kraja života je kao da svaki dan jedeš hamburger – pa već bi za 5 dana krenula praviti hamburgere s avokadom, s više sira, hej, sasvim vege verzija?! I tebi treba raznolikost, pa budi otvorena za ideje, štaviše predloži ih i ti.

6. Znaju šta žele

Često žene imaju stav „on misli da me može uhvatiti za sisu dvaput i spremna sam za akciju“? Odgovor je ne, to ne misli ni on, ali želi da mu to kažeš i da kažeš što i kako želiš. Upravo je i fokus na samu sebe nešto što će tvoj partner jako ceniti.

8. Dobre su prema njegovom penisu

Ali ne s onim „moj maleni“ forama, nego malo „prostije“. Realno, muškarci su poprilično opsednuti veličinom svoga penisa, pa ako ne moraju brinuti o tome dok su s tobom – super im je. Slobodno mu daj komplimente, „nadimke“ i uveliko obraćaj pozornost na njega.

9. Daju i primaju oralni seks

Tracey smatra da je upravo činjenica koliko voliš davati i primati oralni seks znak toga koliko si dobar u krevetu – za žene i za muškarce. Iako je to nešto što praktikuju skoro svi parovi, taj čin je u stvari i dalje super intiman, možda čak intimniji od samoga seksa, ako je obostran. U suštini, ono označava da prihvaćaš njega i seks s njim onakav kakv je – a seks je često znojan, neuredan i nimalo damski.

10. Daju taktičan feedback

Svaki muškarac ti želi biti najbolji koji si ikad imala, a pogotovo ako te voli, jer onda zaista želi da si svaki put seksualno zadovoljena. Upravo zato, otvoren je za upute što bi trebao raditi da to postigne – ali naravno, taktično, jer ne želi pritom ispasti glupan koji ne zna što radi (You know nothing, Jon Snow!). Najpraktičnije je reći da uz svaku uputu ide mini kompliment, za svaki slučaj.

11. Glasne su (ali ne previše)

Kad neko šuti za vreme seksa, ne proizvodi baš nijedan zvuk, seks može biti vrlo čudan i pomalo neugodan. Između ostaloga, zvukovi potvrđuju da ti je dobro. Ipak, previše glasni partneri nekima mogu biti odbojni, zbog straha da ih drugi ne čuju. Negde u sredini bi bilo najbolje.
12. Zadovoljne su sa svojim telom

Svi mi imamo zablude i predrasude o svojem telu, ali žena koja dopušta da je muškarac gleda i divi se njenom golom telu uvek pobeđuje telo supermodela koji ne da da je se dira na određenim mestima jer je tamo „debela“.

13. Vole se oblačiti

Iako verujemo da nas muškarci stalno skidaju pogledom, oni nas u biti najčešće oblače u korzet, tangice, štikle i kožnu haljinu… ili uniformu medicinske sestre. Ako se osećaš „glupavo“ ili pak „debelo“ u nekom od seksi outfita koje ti je on odabrao ideja, uzmi nešto slično što ti paše – nema smisla ni da se ti osećaš nelagodno u krevetu. Dobar komplet donjeg rublja je uvek poželjan, a verujemo da će s tim vrlo brzo zaboraviti i na bilo koji kostim koji je htio.

14. Hvale ga pred prijateljima

Vrlo brzo smo shvatile da se muški međusobno vole hvaliti, pa ako ga ti povremeno pohvališ u društvu, osećaće se fantastično jer ćeš onda verovatno i „potvrditi“ njegove priče momcima. Dovoljno je reći da uživaš s njim u krevetu ili diskretno komplimentirati njegovu veličinu i osvojila si ga zauvek. Jednako tako, izbegavaš li ga poljubiti u društvu to može biti loš znak; pokaži strasti i emocije,da i drugi vide da ti je „napet“.

15. Ne glume orgazme redovno

Tracey naglašava ovo „redovno“ jer povremeno sve to radimo. Ako sve radi dobro i sa njim si uopšteno jako zadovoljna, ponekad je čak i dobro odglumiti. Problem je kada moraš glumiti često, jer to ipak znači da nisi zadovoljna seksualnim životom i mogla bi razmisliti o promeni

miss7.24sata.hr

O nama cura

Vidi još

Kada je saznao da ga vara, ženinom ljubavniku poslao listu želju. Želja broj sedam natjerat će vam suze na oči

Društvenim mrežama proširilo se pismo jednog prevarenog muža. Naime, kada je saznao da ga žena …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *