Home / Linkovi / TAJSON ISPRIČAO ŠOKANTNE DETALJE: Od previše s3ksanja u zatvoru nisam mogao da hodam!

TAJSON ISPRIČAO ŠOKANTNE DETALJE: Od previše s3ksanja u zatvoru nisam mogao da hodam!

Biografija slavnog boksera pod nazivom “Neispričana istina”, krije veliki broj kontroverzi naročito iz devedesetih godina prošlog veka.

Kako kaže, tokom boravka u zatvoru u Indijanapolisu, od 1992 do 1995. godine, imao je toliko se*sa da nije mogao da trenira, niti da šeta po dvorištu, već se “oporavljao” u ćeliji po ceo dan.

Inače je tokom života imao previše se*sa, a pred odalazak u zatvor, kaže, svakog dana spavao je sa po 15 žena, što je kasnije nastavljeno i u zatvoru.

U svom trogodišnjem “mandatu” iza rešetaka, Tajson je između ostalog, navodno spavao i sa ženom koja je bila savetnica za borbu protiv droge. On joj je, kako kaže u autobigrafiji, ponudio 10.000 dolara da imaju se*s, na šta je ona pristala. Od tada redovno ga je posećivala i spavala sa njim.

Jedan od njegovih telohranitelja, jednom je pokazao imena žena oko 1.300 žena sa kojima je bokser spavao tokom života.

Postoji takođe i neke neobjavljene priče, kao recimo to da je Tajson imao se*s sa Naomi Kembel u kupatilu na jednoj zabavi u Njujorku, a “taj posao su odradili”, kako se navodi, dok im je njegov menadžer “čuvao stražu”.

– Video sam da Majk razgovara sa devojkom predivnog izgleda. Nisam bio siguran ko je u pitanju, a tek kada sam pogledao bolje, shvatio sam da je to bila Naomi Kembel. Majk mi je rekao da ide do toaleta, a nedugo zatim, ona je pošla sa njim. Došao sam do vrata toaleta i ko god bi hteo da uđe kako bi obavio fiziološku potrebu, ja bih mu govorio da je zauzeto i da i ja čekam red – rekao je Tajsonov menadžer Rori Holovej, a to stoji u autobiografiji.

Tajson je takođe jednom prilikom priznao da je imao se*s i sa blagajnicom u zatvoru, tako što joj je za tu vrstu usluge ponudio veliki novac, a samo zato što je ona u tom trenutku bila jedina žena u zatvoru.

politika-ekspres.net

O nama cura

Vidi još

Kada je saznao da ga vara, ženinom ljubavniku poslao listu želju. Želja broj sedam natjerat će vam suze na oči

Društvenim mrežama proširilo se pismo jednog prevarenog muža. Naime, kada je saznao da ga žena …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *