Home / Linkovi / Pogledajte kako je čitalac BN-a “sahranio” režimski Dnevnik RTRS-a: Prvo Željka, pa Špirić, Crnadak, srećom ima daljinski!

Pogledajte kako je čitalac BN-a “sahranio” režimski Dnevnik RTRS-a: Prvo Željka, pa Špirić, Crnadak, srećom ima daljinski!

Jedan od čitalaca BN portala ostavio je zanimljiv komentar ispod teksta na tom portalu, ne odolivši da se osvrne i na centralni dnevnik RTRS-a.

Čitalac pod nadimkom “Poslednji kineski car”, svoju reakciju objavio je ispod teksta na BN-u u kome ministar vanjske trgovine i ekonomskih odnosa BiH Mirko Šarović demantuje tvrdnje o neravnomjernoj raspodjeli novca institucijama kulture u RS-u.

Spomenuti čitalac je iskoristio priliku da ukaže na jedan drugi problem, a njegov komentar prenosimo bez intervencija.

-Nije tema, ali moram napisati. Od 18h na RTRS-u gledam rukomet, polufinale Španija-Francuska, da bi u 19,26 prekinut prenos 4 minuta prije kraja zbog Dnevnika. Pitam se, zašto je uopšte prenos i emitovan ako se nije mogao ispoštovati do kraja. Briga me što su ga vjerovatno prebacili na, “drugi kanal RTRS plus”. I poče taj Dnevnik, pa prvo Željka, pa Špirić, pa napad na Crnadka, pa onda dođe na red i euforija jer su znali da Brajan Hojt Ji neće biti ambasador u BiH. I sada moramo slaviti zbog toga. Evo, ja predlažem još jednu paradu i veliki prijem povodom toga. Ni riječi o ekonomiji, poslu, kako bolje, kako naprijed. Ni riječi ni o ovome o čemu Šarović priča. Koga to briga što on priča, on je vjerovatno izdajnik, a pravu istinu znaju u BL. I tako, ali jbg. srećom ima daljinski…

(Bportal.ba/Faktor/BN)

O nama danilo

Vidi još

Kada je saznao da ga vara, ženinom ljubavniku poslao listu želju. Želja broj sedam natjerat će vam suze na oči

Društvenim mrežama proširilo se pismo jednog prevarenog muža. Naime, kada je saznao da ga žena …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *