Home / Astrologija / Dnevni horoskop za 5. februar 2018. Nepovoljan dan za poslovne aktivnosti, putovanja i velike planove…

Dnevni horoskop za 5. februar 2018. Nepovoljan dan za poslovne aktivnosti, putovanja i velike planove…

Mogući su neki konflikti sa kolegama koji bi gazili i preko leševa da dođu do svojih ciljeva, pa ako ikako možete izbegnite ikakvu saradnju sa kompetitivnim laktašima.
Oni koji su u rokovnike već zabeležili razgovore sa nadređenima, bolje neka se dobro spreme i imaju odgovore na sva njihova pitanja, piše Današnji dnevni horoskop.

Mogući su i krahovi nekih projekata na kojima radite, stvari ili usluga koje prodajete. Dajte sve od sebe da dobro pregurate radni dan.

Kod kuće, odnosno van posla bi moglo da bude znatno bolje, taman da se povratite od šoka na poslu, pa pronađite neku vrstu utehe i zaštite u zagrljaju voljene osobe.

Ako danas putujete, pripazite se da ne izgubite prtljag, ne zalutate, ne naletite na patrolu baš u trenutku kada malo dodate gas.

Ovan
POSAO

Nalazite se pred novom poslovnom dilemom i potreban vam je nečiji dobar savet. Ne treba da precenjujete svoje mogućnosti. Stalo vam je da održite nivo uspešne saradnje.

LJUBAV

Ponekad vaš ljubavni život nije dovoljno interesantan i uzbudljiv koliko biste to želeli, ali vi imate dobru volju da to promenite.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Bik
POSAO

Pravilna informisanost pruža šire mogućnosti za dobar izbor i poslovnu afirmaciju. Vaši saradnici imaju dobre ideje i zato obratite pažnju na sve korisne informacije.

LJUBAV

Moguće je da ste nehotično povredili nečija osećanja. Glas savesti vas podseća na iskreno izvinjenje. Pokažite znake pažnje i iskrenu privrženost.

ZDRAVLJE

Ukočenost.

Blizanci
POSAO

Ukoliko nemate dovoljno interesovanja da se posvetite nekim zamornim temama, budite iskreni i nemojte davati zvanična obećanja. Nedostaje vam bolja koncentracija.

LJUBAV

Sa druge strane, preterana doza hrabrosti ili emotivne samovolje može da iskomplikuje zajednički život i odnos sa bliskom osobom.

ZDRAVLJE

Nervozni ste…

Rak
POSAO

Bez obzira na vašu intelektualnu snalažljivost i efikasnost, postoje stvari koje se ne uklapaju u vašu poslovnu procenu. Nečija kritika donosi negativan efekat.

LJUBAV

U emotivnom smislu, brinete bez pravog razloga. Voljena osoba trenutno ne želi da vam poverava svoje misli. Sami postupci dovoljno govore o nečijim osećanjima.

ZDRAVLJE

Problemi sa sinusima.

Lav
POSAO

Ako prekršite osnovna poslovna pravila, postoji mogućnost da vam se pripiše veći deo krivice nego što to zaslužujete. Bolje je da svoje obaveze zavrsite na rutinski način.

LJUBAV

Potrebna vam je dobra volja i veliko strpljenje da se uzdržite u nekim reakcijama pred voljenom osobom. Imate različite stavove i viđenja.

ZDRAVLJE

Hranite se zdravije.

Devica
POSAO

Zainteresovani ste za neke savremenije ideje i pokušavate da se rasteretite od napornih obaveza. Pažljivije analizirajte svoje saradnike. Neko vam daje dobar primer o uspešnom poslovanju.

LJUBAV

Prati vas emotivno zatišje. Utonuli ste u svoj svet ideja i iščekujete promene ili da neko u vama pokrene snažne impulse.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate…

Vaga
POSAO

Teško vam je da se organizujete kada vas saradnici neprekidno ometaju sa različitim zahtevima. Stalo vam je da ostvarite saglasnost oko zajedničkih interesa.

LJUBAV

Partner često postavlja pitanja koja u vama podstiču nelagodnost ili loš predosećaj. Suviše strepite od nečije reakcije.

ZDRAVLJE

Kontrolišite pritisak.

Škorpija
POSAO

Koristite stroge kriterijume kako biste maksimalno zaštitili svoje interese u poslovnim pregovorima. Ne treba da se ponašate suviše strogo prema osobi koja ima dobru nameru.

LJUBAV

U odabranom društvu i uz nečije emotivne podsticaje, svet oko vas izgleda mnogo bolje i lepše. Opustite se uz blisku osobu.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Strelac
POSAO

U poslovnom dijalogu postoje stvari koje ne treba da činite u afektu ili na osnovu prvog impulsa. Neko od saradnika pažljivo analizira vaše ponašanje i donosi ocenu.

LJUBAV

Umesto da nepotrebno morališete i pridikujete za različite sitnice koje primećujete, potrudite se da ulepšate nečije emotivno raspoloženje.

ZDRAVLJE

Moguća prehlada…

Jarac
POSAO

Ponekad sve postaje relativno i podložno iznenadnim promenama i zato nemojte donositi zaključak bez konsultacije sa bliskim saradnicima. Izbegavajte varijantu sve ili ništa.

LJUBAV

U susretu sa voljenom osobom upotrebite neki oprobani recept, koji vodi ka novom emotivnom i strasnom zblizavanju. Kao i uvek, dobra volja – čuda čini.

ZDRAVLJE

Hronične tegobe.

Vodolija
POSAO

Ponekad treba upotrebiti poznato šahovsko pravilo: „taknuto-maknuto“. Saradnici očekuju da delujete dovoljno snalažljivo u različitim situacijama i prilikama.

LJUBAV

Pažljivije analizirajte voljenu osobu kako biste otkrili nove detalje koji mogu da ispune zajednička očekivanja i potrebe koje imate.

ZDRAVLJE
Odlično se osećate.

Ribe
POSAO

Imate dobru nameru, ali postoje iznenadne okolnosti koje vas sputavaju da ostvarite svoje poslovne planove. Bolje je da se zaustavite u nekom kritičnom trenutku.

LJUBAV

Ako vam je zaista stalo do ljubavnog pomirenja, pružite novu priliku svom partneru. Nije teško pokazati da imate dobre namere.

ZDRAVLJE

Proverite krvnu sliku.

besnopile.com

O nama cura

Vidi još

Čuvajte se ljubomore ova tri horoskopska znaka!

Ljubomora je osećaj koji je često nerazdvojan od ljubavi, no jednako kao što može uništiti …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *