Home / Linkovi / Prirodne, kad bi se zezali! Naše zvezde posle toliko operacija ni majka ne bi prepoznala! A nećete ni vi! (FOTO)

Prirodne, kad bi se zezali! Naše zvezde posle toliko operacija ni majka ne bi prepoznala! A nećete ni vi! (FOTO)

Jasno je da skoro sve dame sa estrade redovno posećuju estetskog hirurga, ubrizgavaju botokse, hijelurone i ostale hemikalije u sebe kako bi promenile sve što im nedostaje

Neke su zaista uspele u tome, neke se malo zanele, ali obrni okreni teško da su prepoznatljive. I nije ni čudo što sa nekadašnjim izgledom nisu bile popularne.

Velike promene su u pitanju, a mi smo vam spremili one najšokantnije, ali i one koje ste 100 odsto zaboravili kako su izgledale pre. Kuku lele, kuku lele ima glavu…

Počećemo od sada sveže mame Nikolije Jovanović.

Jeste da je smuvala jednog od najpoželnjijih frajera, Relju Popovića, ali nije ona uvek bila ovakva. Sumnjamo da bi je lepi Relja i pogledao u ovom izdanju, ali para vrti gde burgija neće.

Sledeća na spisku je Anastasija Ražnatović.

Jesmo svi mi pratili njeno odrastanje i kako je od devojčurka postala devojka, ali kao da smo zaboravili neke detalje na njoj pre nego što je postala labud?

Tamara Đurić je sada poznata starleta i voli da ponekada i slike suparnica (Soraje) kači na svoj Instagram profil kako su izgledale pre operacija. Ali nije ni Tamara cvećka da se razumemo…

I još starleta. One su nekako kao melem za ranu. Tijana Ajfon kakvu sada znamo nije ni slična onoj Tijani koja je došla u Beograd u potrazi za srećom i uspehom.

Bila jednom jedna Jelena Krunić bez tetovaža, ali sa mnogo većim nosem. Ne zameramo, čak naprotiv. Sada je superiška!

Sada šeta jednog od najlepših “sinova” estrade, Filipa Živojinovića. Zbog veze sa njim Aleksandra Prijović postala je ultra popularna i svi je hvala kako sjajno izgleda. I ne greše. U odnosu na pre – mala je bomba!

Malo grudi, malo nos, malo boja kose i od devojke iz Leskovca postade seksi cica koju svi vole. Osim one komšinice koju je navodno pokušala da ubije, ali to je sada potpuno druga priča. Katarina Živković je baš procvetala.

Pa ne može ovaj tekst da prođe bez malo “stare garde”. Koliko god da je mogla ona je izdržala sa svojim prirodnim izgledom, tada nisu baš bili plastičari pri ruci kao sada. Dragana Mirković se probila u svet estrade definitivno samo svojim talentom..

Ne samo da dobar izgled donosi i više para i popularnosti, nekome, na primer Gogi Sekulić sada je doneo i dosta mlađeg dečka koji je drži kao malo vode na dlanu. Pa ko to ne bi poželeo?

Ana Kokić je zaista lepa žena…sada. I komplimenti pljušte sa svih strana, ali kada vratimo film malo ranije i setimo se njenog “osmeha”, shvatimo da postoje stvari koje nasilno treba zaboraviti.

S obzirom da Zorica ima svoj salon, onda bi bilo bezveze da sebe prvo nije dovela do perfekcije, a uostalom pa čemu drugo pare iz rijalitija služe osim da se uloži u sebe i sledeći rijaliti.

Jelena Vučković, ćerka Goce Božinovske, definitivno je izgled povukla na…plastičara. Ne liči ni na oca ni na majku, ali možda to i nije toliko loše. Sada.

Eh Didi, Didi…Dijana Janković je upecala bogatog muža, a sa njim su došli skupoceni pokloni i skupocene operacije. Pa mora i on čovek da se hvali svojim “grlom”.

Sofija Milošević, manekenka, koja je zavela pola Srbije kao mlada je nekima čak bila i lepša nego sada. Ona je u vezi sa fudbalerom Ademom Ljajićem, ali nema ko na nju šapu nije stavio.

(Espreso.rs)

O nama cura

Vidi još

Kada je saznao da ga vara, ženinom ljubavniku poslao listu želju. Želja broj sedam natjerat će vam suze na oči

Društvenim mrežama proširilo se pismo jednog prevarenog muža. Naime, kada je saznao da ga žena …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *