Home / Linkovi / KRVAVA SVADBA: GOST TJERAO POZNATU FOLK PJEVAČICU DA URADI NEŠTO ŠTO NIJE HTJELA, A ONDA… (FOTO)

KRVAVA SVADBA: GOST TJERAO POZNATU FOLK PJEVAČICU DA URADI NEŠTO ŠTO NIJE HTJELA, A ONDA… (FOTO)

Domaći estradnjaci se često žale na to koliko je njihov posao težak , budući da na velikim veseljima na kojima često zabavljaju alkoholizirane goste nerijetko dođe i do incidenata, što je i slučaj pjevačice Slađe Vuičić.

Naime, na jednoj svadbi na kojoj je pjevala sa “Alegro bendom“ jedan gost zahtijevao je od pjevačice da se popne na sto, što je ona odbila i poručila kolegama iz benda da napuštaju proslavu.Tada je nastao haos – letjele su čaše i flaše, a kada je isti mladić bio neprijatan i prema njenoj kolegici, nastala je opća tuča poslije koje su muzičari napustili veselje.

Na početku je to bila jedna divna svadba, zaista. Ipak, kasnije su se desile neke nepredviđene okolnosti – prisjetila se Slađa i dodala da ni pod kojim uslovima nije željela da učini ono što je od nje tražio pijani gost.Ja se nikad nisam popela na sto ili stolicu, jer nema tog novca za koji bih to uradila. To je krajnje nepoštovanje i bezobrazluk, a ja to ne podnosim. Gospodin je dobio po glavi, što je i zaslužio. Nisam ga ja tukla, ali dobio je šta je zaslužio – otkrila je pjevačica.izvor: avaz.ba

O nama danilo

Vidi još

Kada je saznao da ga vara, ženinom ljubavniku poslao listu želju. Želja broj sedam natjerat će vam suze na oči

Društvenim mrežama proširilo se pismo jednog prevarenog muža. Naime, kada je saznao da ga žena …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *