Home / Linkovi / GLEDAOCE JE OSTAVILA ŠOKIRANE ISPRED MALIH EKRANA: Voditeljka Slagalice nije obukla brus, a kamera zumirala baš taj detalj (VIDEO)

GLEDAOCE JE OSTAVILA ŠOKIRANE ISPRED MALIH EKRANA: Voditeljka Slagalice nije obukla brus, a kamera zumirala baš taj detalj (VIDEO)

Kviz Slagalica je jedna od najgledanijih emisija u Srbiji. Ovu emisiju gleda veliki broj penzionera, a jedna od razloga je i taj što ide neposredno pre Dnevnika. Upravo zato, doktori su ostali začuđeni kada su jedno veče dok je trajala Slagalica imali neopisivo veliki broj poziva zbog pred infarktnih stanja starijih osoba.

Šta se dogodilo?

Kasnijom analiziom je utvrđeno da su svi oni gledali Slagalicu na RTS1. Za njihove zdravstvene probleme je bila kriva voditeljka Kristina Radenković koja nije obukla brus! Slučajno ili namerno, na televiziji se videlo baš baš sve, kada je kamera zumirala ovaj detalj, tako da su gledaoci ostali u nekoj vrsti šoka.

Poznata voditeljka nije jedna od onih koje vole da provociraju. Vodi normalan, porodičan način života, pa mnogi komentarišu da je ona slučajno zaboravila da obuče brus.

Pogledajte kako je to izgledalo:

politika-ekspres.net

O nama cura

Vidi još

Kada je saznao da ga vara, ženinom ljubavniku poslao listu želju. Želja broj sedam natjerat će vam suze na oči

Društvenim mrežama proširilo se pismo jednog prevarenog muža. Naime, kada je saznao da ga žena …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *