Home / Astrologija / Venera 1. decembra ulazi u znak Strelca: Pred nama je period strasti bez granica, ali i naglih raskida

Venera 1. decembra ulazi u znak Strelca: Pred nama je period strasti bez granica, ali i naglih raskida

Upravlja čulom ukusa, štitastom žlezdom, grlom i krajnicima, jajnicima, hormonima, venama, dojkama. Njen uticaj naglašen je u Biku, Vagi i Ribama, a oslabljen u Škorpiji, Ovnu i Devici.

 

Za vreme tranzita preko Strelca (do 25. decembra), Venera obrazuje harmoničan aspekt sa tranzitnim Merkurom, ali i napete aspekte sa Uranom i Plutonom. Polusekstil sa Merkurom, simbolom biznisa, na poslednjim stepenima Strelca, pogoduje vam ako zbog posla često putujete, očekujete stipendiju ili odlazak na stručno usavršavanje u inostranstvo.

 

 

Konačno se završio period od dve i po godine problema: Pred ovim horoskopskim znakom je odlična godina

 

I na ljubavnom planu možete da očekujete promene, naročito ako ste mladi ili studirate, jer ćete na nekom kraćem putovanju ili preko neke društvene mreže najverovatnije upoznati privlačnu, šarmantnu osobu.

 

Inkonjunkcija sa Uranom, planetom neočekivanih okolnosti, upozorava da su mogući nagli raskidi, ali i iste takve obnove veza ili razdvajanje zbog partnerovih profesionalnih obaveza. Polukvadrat sa Plutonom, simbolom moći i bogatstva, može da vam donese poslovnu ponudu koja će delovati vrlo primamljivo, ali, ipak, trebalo bi da budete budite oprezniji kada se radi o rizičnim finansijskim transakcijama, investicijama u nove poslove ili podizanju kredita.

OVAN

 

Vladalac vaše astrološke kuće ljubavi, Venera, u izazovnom aspektu sa Uranom u vašem znaku, opominje da je moguće razdvajanje od partnera, zbog neočekivanih okolnosti. Takođe, trebalo bi da izbegavate nepotrebne troškove i rizične finansijske transakcije.

 

BIK

 

Vaš vladalac, Venera, pod uticajem Merkura iz Strelca, donosi vam susret sa nekim koga ćete da upoznate preko društvene mreže, u banci ili čekaonici. Napeti aspekti sa Uranom i Plutonom, upozoravaju da budete oprezniji ako planirate obnovu saradnje sa partnerima iz inostranstva.

 

BLIZANCI

 

Vaš vladalac Merkur u harmoničnom aspektu sa Venerom, u vašoj astrološkoj kući partnerskih odnosa, donosi vam susret sa mlađom, interesantnom osobom, na nekom javnom skupu. Izbegavajte nepotrebne troškove i pokušajte da odložite eventualne sudske sporove.

 

Naporni, ponekad i zli: Ovi horoskopski znaci mogu da vas dovedu do ludila

 

RAK

 

Napet aspekt koji Pluton u astrološkom polju ljubavi obrazuje sa Venerom u Strelcu, nagoveštava mogućnost susreta sa harizmatičnom osobom koja će pokušati da vam nametne svoju volju. Izbegavajte rasprave sa nadređenima i kolegama.

 

LAV

 

Polusekstil između vladaoca astrološke kuće posla, Merkura i Venere, donosi vam profesionalnu satisfakciju i priliv novca, ako se bavite sportom ili umetnošću. Pozicije Urana i Plutona, upozoravaju da budete oprezni prilikom sklapanja ugovora.

 

DEVICA

 

Vaš vladalac Merkur, planeta komunikacija, pod uticajem Venere, simbola novca, nagoveštava uvećanje zarade preko intelektualnih delatnosti ili poslova, zbog kojig često putujete. Dobro proučite sve aspekte ugovora sa strancima.

VAGA

 

Vaš vladalac Venera, u istom znaku sa Merkurom, i to u harmoničnom aspektu, nagoveštava mogućnost odlaska na kraći zajednički put sa partnerom. Ukoliko ste odnedavno u vezi, moguć je raskid ili razdvajanje, zbog nečijih poslovnih obaveza.

 

ŠKORPIJA

 

Vaš vladalac Pluton, u kvadratu sa Venerom u astrološkom polju tajni, podsvesti i mašte, donosi vam strastveni susret sa osobom koju ćete upoznati na kraćem putu ili preko interneta. Pozicija Venere i Merkura donosi vam uvećanje prihoda.

 

STRELAC

 

Sa Venerom i Merkurom u vašem znaku, vi ste znak u trendu, omiljeni i popularni, naročito kod suprotnog pola. Pozicije Plutona u drugoj i Urana u petoj astrološkoj kući, upozoravaju da izbegavate rizične finansijske transakcije.

 

Na samom kraju 2017. godine velike promene donosi Venera u Strelcu: To što čujete – to je glas ljubavi

 

JARAC

 

Pluton u vašem znaku u izazovnom aspektu sa Venerom, simbolom novca, upozorava da budete oprezniji ako planirate da pokrenete privatni biznis. Partner vam priprema prijatno iznenađenje, naročito ako se radi o nekom vodenom znaku.

 

VODOLIJA

 

Vaš vladalac Uran u inkonjunkciji sa Venerom, nagoveštava mogućnost poznanstva ili susreta sa nekim sa kim ste već ostvarili kontakt preko neke društvene mreže. Ako ste mladi, rastu šanse za odlazak na stručno usavršavanje u inostranstvu.

 

RIBE

 

Polusekstil između Venere i Merkura, vladalaca astroloških polja novca i partnerstva, povoljno utiče na dogovore sa strancima. Izazovni aspekti sa Uranom i Plutonom upozoravaju da ipak malo sačekate sa potpisivanjem ugovor.

( IZVOR: NOVOSTI.RS, ASTROLOG: MARINA JUNGIĆ MILOŠEVIĆ )

O nama cura

Vidi još

Čuvajte se ljubomore ova tri horoskopska znaka!

Ljubomora je osećaj koji je često nerazdvojan od ljubavi, no jednako kao što može uništiti …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *