Home / Astrologija / DNEVNI HOROSKOP,za SUTRA,za 2.DECEMBAR

DNEVNI HOROSKOP,za SUTRA,za 2.DECEMBAR

 • Ovan

  Pred vama je dan tokom kojeg ćete uspeti da se izborite s nekim manjim preprekama. Imate utisak da voljena osoba potiskuje svoje emocije. Moguće je da ćete imati manje probleme zbog ukočenosti u leđima.

 • Bik

  Pred vama je povoljan dan ako se bavite javnim poslom ili ako vas očekuje neko putovanje. Emotivno ste sasvim usaglašeni sa voljenom osobom i prija vam takva atmosfera. Odlično se osećate u svojoj koži.

 • Blizanci

  Moguće su manje prepreke na polju poslovne komunikacije. Ipak, finansije su vam sasvim stabilne. Pred vama je dobar dan kada je u pitanju ljubav. Hronični problemi bi mogli da vam stvaraju manje poteškoće, povedite računa.

 • Rak

  Ukoliko ste u potrazi za poslom, danas biste mogli da imate sreće. Moguće je da imate veliku potrebu za emotivnim promenama, želite neko novo poznanstvo i dešavanja na polju flerta. Može da vam se desi prolazna prehlada.

 • Lav

  Očekuje vas odličan dan. Nećete imati nikakve probleme. Sve obaveze ćete završiti veoma brzo i lako. Imate veoma skladan odnos sa voljenom osobom i to se vidi. Bez ikakvih problema na polju zdravlja. Opušteni ste i srećni.

 • Devica

  Iako ste zabrinuti i opterećeni raznim kalkulacijama, ne bi trebalo da se plašite jer će vas sreća poslužiti. Nova ljubav vam dolazi iako to sada niste planirali. Pad imuniteta je moguć, pa se preporučuje da povećate unos vitamina.

 • Vaga

  Očekuje vas veoma povoljan dan, pogotovo ako se bavite privatnim poslom. Uspećete da stabilizujete svoja primanja. Očekuje vas dobar odnos sa voljenom osobom. Nema većih problema na polju zdravlja kod vas.

 • škorpija

  Pred vama je naporan dan tokom kojeg neće baš sve ići onako kako očekujete, ali ćete, bez obzira na to, pokazati da ste dominantni. Manji nesporazumi i svađe u vezi će proći. Mogući su manji problemi sa probavom danas.

 • Strelac

  Naporan rad i trud će vam se isplatiti. Uspećete da dođete do značajnog poboljšanja na polju zarade. Voljena osoba je u vama pronašla sigurnost i podršku i dobro se osećate zbog toga. Povedite računa o zubima.

 • Jarac

  Moguće je da ste imali neke manje probleme na poslu, ali ste uspeli sve da rešite. Pred vama je dan u kom vam je potreban vaš partner i njegova blizina. Povedite računa ako se pojavi glavobolja.

 • Vodolija

  Očekuje vas dan tokom kojeg možete lako rešiti neke svoje dileme. Dopada vam se jedna osoba koju često srećete, ali vam je i dalje teško da joj otvoreno pokažete svoje interesovanje. Mogući problemi sa slabijom cirkulacijom.

 • Ribe

  Lako ćete uspeti da rešite manje rasprave koje ste imali u poslovnom okruženju pre nekog vremena. Očekuje vas zanimljiv flert sa osobom koju ćete upoznati preko prijatelja. Osećate se generalno dobro i nemate probleme.

O nama cura

Vidi još

Čuvajte se ljubomore ova tri horoskopska znaka!

Ljubomora je osećaj koji je često nerazdvojan od ljubavi, no jednako kao što može uništiti …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *