Home / Astrologija / DNEVNI HOROSKOP,za SUTRA,za 14.novembar

DNEVNI HOROSKOP,za SUTRA,za 14.novembar

Ovan

Mogući su neki problemi vezani za posao. Ne prenosite nervozu na partnera. Ako ste slobodni, ne zapostavljajte previše privatni život zbog posla. Mogući problemi sa leđima i spavanjem.

Bik

Dobro se osećate danas, poletni ste i pozitivni. Posvetite više pažnje i vremena partneru. Slobodni, vreme je za zabavu i izlaske. Oduprite se porocima, izbegavajte sve što može da Vam smeta.

Blizanci

Izdvojite više vremena za bliske ljude. Usporite malo, ne pravite sebi preveliki pritisak zbog novca i posla. Sigurni ste u sebe i sada lako možete prići osobi koja Vam se dopada. Zauzeti, danas nema razloga za brigu sve je kako treba vezi. Uživajte.

Rak

Ne gubite nadu da ćete se lakše dogovoriti sa članovima porodice oko nekih promena koje su Vam bitne. Danas je idealan dan za bitne dogovore.

Lav

Priliv novca je očekivan i bićete prilično zadovoljni uspehom na poslu. Emotivno ste stabilni i uživate u vezi. Ako ste slobodni, pokušajte da ne nalazite manu svakoj osobi koja Vam priđe.

Devica

Prilično ste napeti danas. Ne želite da se družite, ne želite da viđate druge ljude. Ostanite kod kuće i provedite vreme sa porodicom. Posao Vas opterećuje pa je sve drugo u drugom planu.

Vaga

Dopada vam se osoba koja ne živi blizu Vas. Smislite način kako da dođete do nje. Zauzeti, dobar je dan za kraći put sa partnerom. Ove nedelje bi trebalo da napravite plan rada za naredni period.

Škorpija

Trebalo bi da se bavite više sportom. Morate biti aktivniji. Posao Vas previše iscrpljuje, ali to ne znači da nemate vremena za flert ili da, ako imate partnera, provedete vreme sa dragom osobom.

Strelac

Energični ste i sjajno se osećate. Dajte svoj maksimum na poslu. Danas, pošto je nedelja, idite na neko mesto gde možete da se relaksirate i opustite.

Jarac

Napeti ste zbog novca. Danas je dan za štednju. Kod zauzetih promena nema, ali slobodni, Vi ste spremni za avanturu.

Vodolija

Pravite kompromis sa partnerom. Dobro se osećate. Potrudite se da se ne zamerate kolegama.

Ribe

Posao mora da bude na prvom mestu. Ipak, pazite da ne zapostavite svoje zdravlje. Moguć problem sa pritiskom.

O nama cura

Vidi još

Čuvajte se ljubomore ova tri horoskopska znaka!

Ljubomora je osećaj koji je često nerazdvojan od ljubavi, no jednako kao što može uništiti …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *