Home / Linkovi / Brena (57) u nikad kraćem miniću došla na predstavu, kad je ušetala u salu niko nije skidao pogled sa njenih nogu!

Brena (57) u nikad kraćem miniću došla na predstavu, kad je ušetala u salu niko nije skidao pogled sa njenih nogu!

Folk zvijezda uveličala je slavlje ekipe iz čuvene predstave “Audicija”.

Iako u posljednjih nekoliko godina nije bila sklona promjenama imidža i fizičkog izgleda, Lepa Brenasada je odlučila da na sebi promijeni sve što se promijeniti može, a što ne podrazumijeva odlazak pod nož i mijenjanje ličnog opisa, prenosi “Telegraf“…

Tako je, kako se moglo vidjeti, Brena vidno smršala i kilažu vratila na svoju idealnu, lice je zategla, a kosu ošišala i počela da fura friz kojim su oduševljeni apsolutno svi pošto, kako kažu, sa njim izgleda daleko mlađe i urbanije.

Svjesna toga da izgleda odlično, Brena se centru Sava u Beogradu pojavila u prekratkoj haljinici suknjici koja je savršeno otkrivala njene vitke noge…

…za kojim su se okrenuli apsolutni svi u sali!

Brena je u centru Sava ostala do samog kraja predstave nastale u decembru 1984. godine kao dio nastavnog procesa na Akademiji scenskih umjetnosti u Sarajevu.

Predstava je prvi put izvedena na Otvorenoj sceni OBALA, gdje je odigrana čak 150 puta.

33 godine nakon nastanka predstave, a na inicijativu producenta Adnana Mundžića, ekipa “Audicije” se ponovo okupila, a da je to bio pravi potez rekla je i puna sala beogradskog centra Sava.

haber.ba

O nama danilo

Vidi još

Kada je saznao da ga vara, ženinom ljubavniku poslao listu želju. Želja broj sedam natjerat će vam suze na oči

Društvenim mrežama proširilo se pismo jednog prevarenog muža. Naime, kada je saznao da ga žena …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *