Home / Astrologija / LOVA DO KROVA Horoskop otkriva: Kome je bogatstvo zagarantovano, a ko će se mučiti!

LOVA DO KROVA Horoskop otkriva: Kome je bogatstvo zagarantovano, a ko će se mučiti!

Kad je novac i poslovni uspeh u pitanju, neki znakovi predodređeni su za život na tronu, dok će drugi morati više da se potrude i da promene svoje navike i način razmišljanja.

Ako ste pri dnu ove liste, nemojte da se ljutite – takav vam je horoskop!

Znakovi koji imaju najviše izgleda za veliko bogatstvo i uspeh:

DEVICA

Vaš disciplinovan pogled na život, predanost poslu i perfekcionizam vode vas pravo do vrha, a to što ste odlični šefovi i što vas se drugi malo boje nije naodmet. Verujete u sebe i predviđate uspeh koji se gotovo uvek i ostvaruje.

ŠKORPIJA

Ekscentrični autsajderi poput Škorpija oduševljavaju svojom strašću – kako u privatnom životu, tako i na poslu. Velika je verovatnoća da će uraditi nešto posebno, inovativno i zanimljivo. Slede mozak i srce na putu do svog sna, a neretko će pokrenuti posao s bliskom osobom jer su izrazito lojalni.

LAV

Lavovi obožavaju novac, a njihovo beskrajno samopouzdanje je najvažniji ključ njihovog uspeha. Ne zanimaju ih hejteri, ni oni koji govore da neće uspeti – jednom kad nešto zacrtaju, uradiće sve da to i ostvare.

 

BIK

Bikovi su ozbiljni i veliki igrači s kojima nema šale. Baš kao i Lavovi, nikad ne odustaju, a to što su tvrdoglavi pomaže im da sklope ugovore o kojima drugi mogu samo da sanjaju. Znaju kada treba da “gurnu rogovima” i probiju granice.

JARAC

Pametni i staloženi, Jarčevi neće praviti početničke greške na poslu. Za svaki svoj projekat napraviće detaljan plan i dobro razmisliti o svim aspektima koji bi mogli da pođu naopako. Istražiće tržište, pobrinuće se za finansije i isključiti emocije kako bi postigli uspeh, što im obično polazi za rukom.

OVAN

Svaka čast Devicama, ali niko nije ambiciozan poput Ovnova. Kad se uz pametnu glavu i visoko samopouzdanje umeša i vatrena narav, ovaj znak leti prema samom vrhu, a sve što radi, radikvalitetno i strateški. Najveće bogatstvo će postići ako odluče da rade ono što najviše vole.

 

Znakovi koji će morati više da se potrude, jer prirodno ne privlače bogatstvo:

VAGA

Simpatične Vage ne zanima novac, slava i izležavanje po jahtama. Najvažnije im je dapronađu mir, uživaju u životu i imaju dobre odnose s porodicom i prijateljima. Vage su marljive po prirodi, pa će raditi kako bi imale dovoljno novca za život, ali neće bacati vreme i živce na bezbrojne prekovremene sate u potrazi za “nečim više”.

RIBE

Dok Ribe odluče šta žele, poslovni ugovor već je u rukama nekog drugog. Emotivne su, smirene i imaju izraženu intuiciju na koju se ponekad i previše oslanjaju, barem kad je posao u pitanju. Ili imaju previše ili premalo poverenja prema drugim ljudima, ili nemaju jasnu viziju, ili ne znaju kako same sebe da oduševe. Prestanite previše da razmišljate i fokusirajte se na posao.

BLIZANCI

Šarmantni, ljupki i zabavni, Blizanci su divni prijatelji i ljubavnici, ali ne i bogataši. Vagaju svaku odluku i boje se neuspeha, pa će se retko odvažiti i uraditi nešto veliko, ili nešto što još niko pre njih nije uradio. Trebalo bi da budu hrabriji i više veruju sebe.

RAK

Rakovi žele da naprave promenu u svetu, pa će se retko odlučiti za poslove koji će im doneti veliko bogatstvo, a češće za one koji će napraviti barem mali pomak u društvenoj zajednici. To što su jako osetljivi takođe ih ne čini materijalom za nemilosrdan svet bogataša, i to je sasvim OK.

STRELAC

Ovaj znak ima puno energije i odlične ideje, ali i jednu “manu” – ne može da zamisli ideju da će morati da bude vezan za istog partnera ili isti proizvod na duže vreme i možda se suočiti s nečime čega se najviše grozi – dosadom. Strelac bi mogao da se obogati blogom o putovanjima ili pop up eventima, ali nikako nečime što treba godinama da gradi.

VODOLIJA

Vodolije imaju odlične šanse za uspeh, jer su veliki vizionari i idejne vođe. Njihove ideje niko ne može da nadmaši, ali njihov pomalo hipi karakter mogao bi da ih spreči na putu do velikog bogatstva. Za Vodolije bi bilo najbolje da pronađu pouzdanog partnera koji se razume u finansije i taktično plivanje

O nama cura

Vidi još

Čuvajte se ljubomore ova tri horoskopska znaka!

Ljubomora je osećaj koji je često nerazdvojan od ljubavi, no jednako kao što može uništiti …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *