Home / Showbizz / “Procurile” nove vesti o Šumaheru

“Procurile” nove vesti o Šumaheru

Blizak prijatelj najboljeg vozača Formule 1 svih vremena izneo nove podatake o njegovom zdravstvenom stanju

 Gotovo četiri godine posle nesreće Mihaela Šumahera koju je doživeo na skijanju, kada je teško povredio glavu zbog čega je dugo bio u komi, i dalje se gotovo ništa ne zna o njegovom zdravstvenom stanju.

Porodica sedmostrukog svetkog prvaka Formule 1 veoma dobro skriva od javnosti ono što se dešava iza zidina kuće u Švajcarskoj, u kojoj je Šumaher smešten od napuštanja bolnice.

Lekari su posle nesreće rekli da Šumaher sigurno ne bi preživeo da nije nosio kacigu, ali je bez obzira na to što je imao zaštitnu opremu, pretrpeo ozbiljne povrede mozga.

Spekulisalo se da živi kao biljka, da je mnogo smršao i da čak ne može ni da priča.

Portparolka bivšeg vozača Sabine Kem nekoliko puta se oglasila navodeći da je želja porodice da zaštite privatnost i da javnost mora to da poštuje.

Ipak, nemački list “Bunte” objavio je novu informaciju koju je dobila od neimenovanog prijatelja porodice Šumaher, a koja je, za razliku od većine prethodnih, nešto optimističnija.

On je rekao da oporavak Mihaela Šumahera “ide u dobrom smeru, uzimajući u obzir sve okolnosti” i to najviše zahvaljujući “njegovoj atletskoj građi i izdržljivosti”.

On je dodao da su njegova supruga Korina i deca, sin Mik (18) i ćerka Đina Marija (20), i dalje optimisti kada je u pitanju njegov oporavak.

“Korina i deca i dalje veruju da se može dogoditi medicinsko čudo”, rekao je neimenovani izvor blizak porodici Mihaela Šumahera.

Sabine Kem, međutim, odbila je da komentariše te navode.

 

Izvor: mondo.rs

O nama cura

Vidi još

Da bi dobila pare, trebalo je da 5 godina bude u braku sa milijarderom, izdržala je 5 godina i 3 meseca, i zaradila 200 MILIONA DOLARA!

Svetskim medijima odjeknula je vest da se 50-godišnja Dženet Džekson razvodi od milijardera Visama al Mana, i to …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *