Home / Linkovi / MEDICINSKA SESTRA ZASPALA U SALONU, A KADA JE FRIZERKA UOČILA NJENE CIPELE, KRIŠOM JU JE FOTOGRAFISALA!

MEDICINSKA SESTRA ZASPALA U SALONU, A KADA JE FRIZERKA UOČILA NJENE CIPELE, KRIŠOM JU JE FOTOGRAFISALA!

Profesije poput medicinskih, odnosno poslovi ljekara i sestara zahtjevaju dosta uloženog vremena i energije kako bismo se mi osjećali zdravo i sigurno. Mnogi od njih čak nemaju vremena za sebe i svoje potrebe i ponekad nisu ni dovoljno cijenjeni.

Ashley Bolling je frizerka i majka troje djece koja želi dokazati da ovi ljudi, prvenstveno medicinske sestre, zaslužuju mnogo više od samo ‘Hvala’. Svakoj medicinskoj sestri je uputila divnu poruku, nakon što je jedna došla u njen salon Captivate Salon & Spa i pri tome zadrijemala na stolici. Bilo je jasno da žena nije spavala cijelu noć i da je bila preumorna od rada. Ashley su za oko zapale njene cipele. Ne, nisu bile prljave niti stare, nego je bilo fascinantno koliku težinu su one nosile, doslovno, ali i figurativno.

”Kada sam ugledala njene patike, upitala sam se koliko kilometara su prešle, o koliko pacijenata se brinule, koliko se suza nagledale, koliko života spasile, i koliko ruku držale od onih koji nisu uspjeli pobijediti u svojoj borbi. Dok je tako ležala u stolici, bila mi je čast makar na par sat pružiti joj njegu koju je zaslužila i slobodno je nazvati svojim prijateljem.”

 

stylist-6-850x1132

 

Zaista trebate cijeniti ovakve heroje više, i one su nečije kćerke, majke, sestre i bitno je im da im neko dadne do znanja da su nezamjenljive, vrijedne i voljene.

Izvor: atraktiva.in

O nama danilo

Vidi još

Kada je saznao da ga vara, ženinom ljubavniku poslao listu želju. Želja broj sedam natjerat će vam suze na oči

Društvenim mrežama proširilo se pismo jednog prevarenog muža. Naime, kada je saznao da ga žena …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *