Home / Astrologija / Utjecaj punog Mjeseca u iduća dva tjedna: Dolazi 14 dana velikih promjena (prognoze za svaki znak)

Utjecaj punog Mjeseca u iduća dva tjedna: Dolazi 14 dana velikih promjena (prognoze za svaki znak)

Mjesec je u posljednjem, dvanaestom znaku zodijaka. Upravo plovi znakom Riba, gdje ga je tijekom dana dočekala opozicija sa Suncem iz Djevice.

Uplovili smo u ocean emocija, snove od sapunice, čudesnu zemlju iz koje ne želimo, ali nas svijest stalno podsjeća da tamo ne možemo biti dovijeka, da je pad u realnost neminovan i da je bolje da triježnjenje otpočnemo sami, nego da nas okolnosti prinudno trijezne.

Svaka opozicija je u srži sukob dvije dijametrale. Ovoga puta su to razum i osjećaji i čini se da je konflikt nerješiv. Ipak, rešenje svake opozicije postoji i treba ga tražiti u trećoj planeti koja je presijeca i s kojom su planete iz opozicije u sekstilu odnosno trigonu.

Ako takva planeta postoji, preko nje ćemo uspjeti kanalizirati jake suprotnosti i njenom simbolikom sebi pomoći. Ovoga puta ta planeta je Pluton, s kim Mjesec i Sunce grade sekstil, odnosno trigon. Pluton sam po sebi nosi rušenje do temelja da bi se na krhotinama moglo izgraditi nešto novo, kvalitetno.

Mjesečev sekstil ka Plutonu će doprinijeti emocionalnom buđenju, okretanju novog životnog poglavlja kada je riječ o ljubavi, dok će trigon Sunca iz Djevice ka Plutonu donijeti stabilne poslovne projekte čija će materijalizacija trajati.

Kod opozicija je najvažnije ne  zalijetati se u krajnosti, jer rešenje je na sredini. Niti ćete biti uspješniji ako osim posla sve maknete iz svog života, a niti ćete biti sretniji ako izuzmete materijalni momenat. Oba principa u balansu su karta za sretniji život.

Pun Mjesec je oduvijek privlačio veliki pažnju, te je za vrijeme njegovog ciklusa pojačan element strasti, divljamo za stvari koje nas u redovnim okolnostima ne bi ni okrzle. Ovaj pun Mjesec je u konjunkciji s Neptunom pa je iluzija nešto s čim ćemo voditi borbu.

Pod ovim aspektom je izvjesna i zloupotreba opijata pa pamet u glavu! Previdi su izvjesni pa ne reagirajte baš na svaku “provjerenu” informaciju koju dobijete. Držite se kritički i ne gubite konkretne stvari iz vida. Ne otpočinjite poslove, ali ih završavajte.

Merkur je krenuo direktno, iz trigona s Uranom pa očekujte vijesti koje su kasnile. Ipak, strpljenje je neophodno, jer iako je krenuo direktno, Merkur je i dalje u sjenci sve dok ne dosegne stupanj s kojeg se krenuo vraćati nazad pa stvari mogu ići sporije od planiranog. Ipak, pokreće se mašinerija! Vrijeme je za akcije.

Kada je riječ o emocijama, Venera trenutno nema aspekata pa još uvijek utvrđujemo pozicije pred emotivne pohode. Za koji dan će ući u sekstil s Jupiterom pa će gorjeti nebo i zemlja, od strasti. Flertova na sve strane i nas rezerviranih samo za odabrane.

Kada pogledamo pregled događanja kod svih 12 horoskopskih znakova, jasno nam je da predstoje dva tjedna velikih promjena!

OVAN  – vaša podsvijest vam ne da mira, stare emocije kuljaju pa će vas borba s njima poprilično iscrpiti.

BIK  – Bikovi neka računaju na promjenu planova i neka budu oprezni kod suradnji s prijateljima.

BLIZANCI  – u kući vam je kaos koji morate rješavati, a ni posao ne zaostaje u ludilu!

RAK  – Rakovi će odahnuti i uživati u komplimentima, udvaranjima. Samo oprezno s riječima i obećanjima koje dajete!

LAV  – financije su u fokusu, fale vam i rastrčat ćete se, ne bi li sve to pokrili.

DJEVICA  – vaša svijest je u problemu, emocije guše… Vrijeme je da donesete važne odluke kada je riječ o partnerskim odnosima.

VAGA  – posao je u prvom planu, brinete i shvaćate da vam je neophodna reorganizacija.

ŠKORPION  – u ljubavi slijede preokreti, na bolje.

STRIJELAC  – odnos s ukućanima je kompleksan.

JARAC  – sudbina je rekla da je vrijeme da svoje pozicije definirate, kako poslovno tako i emotivno. Netko iz obitelji vam kida živce na komadiće!

VODENJAK  – brine vas novac koji vam duguju. Požurite ih i bolje će te se osjećati.

RIBE  – u oblaku iluzija vaši su svi putovi, vrijeme je da ih pokušate prisvojiti i u realnosti.

Pun Mjesec u Ribama ima za dispozitora Jupitera iz Vage pa će sve nejasnoće biti vezane za segment partnerstva. Plima ljubavi nadolazi, a ne znamo što sa njom. Umirite um i sačekajte koji dan, da veliki odigraju svoje poteze na šahovskoj tabli života.

Sretno!

Jovana Milekić/astroportal

O nama cura

Vidi još

Čuvajte se ljubomore ova tri horoskopska znaka!

Ljubomora je osećaj koji je često nerazdvojan od ljubavi, no jednako kao što može uništiti …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *