Home / Linkovi / SELJANKO, NEMAŠ UKUSA, FUJ! Rada okačila fotku, a uopšte nije primetila jedan detalj zbog koga će se gorko kajati! (FOTO)

SELJANKO, NEMAŠ UKUSA, FUJ! Rada okačila fotku, a uopšte nije primetila jedan detalj zbog koga će se gorko kajati! (FOTO)

Rada Manojlović naletela na oštru kritiku svojih pratilaca na Instagramu i verovatno se gorko pokajala zbog fotografije koju je objavila

Pevačica Rada Manojlović veoma je aktivna na društvenim mrežama, gde redovno obaveštava svoje pratioce o svim detaljima iz života. Često su tu fotografije sa njenih nastupa, ali i iz privatnog života koje njene pratioce posebno zanimaju

 

 

Očigldeno je da Rada voli da se fotografiše u svim izdanjima.

 

Ali jedna od poslednjih objava na njenom Instagram profilu izazvala je najburnije reakcije do sada.

Rada je okačila fotografiju svojih sveže izmanikiranih noktiju, koji baš i nisu naišli na oduševljenje, a nije ni obratila pažnju na svoje nesređene zanoktice.

 

 

Veliki broj pratilaca je isprozivao i imao da joj poruči sve i svašta:

 

– Lepotice, vidi, na instagramu hit su kraći i u crnoj, tamno plavoj ,mat sivoj, boja kalcijuma, ne nose se baš šareni noktići – glasio je samo jedan od komentara njenih pratilaca, dok su se ostali samo nadovezivali i prozvali Radu “seljančurom koja nema ni malo ukusa”, a komentarisali su i da ima ružne prste.

 

(Espreso.rs)

O nama danilo

Vidi još

Kada je saznao da ga vara, ženinom ljubavniku poslao listu želju. Želja broj sedam natjerat će vam suze na oči

Društvenim mrežama proširilo se pismo jednog prevarenog muža. Naime, kada je saznao da ga žena …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *