Home / Astrologija / OVAKO ĆE NAM POČETI 2018-ta…

OVAKO ĆE NAM POČETI 2018-ta…

OVAN

Ljubav

Dosta stvari neće morati da se kaže, biće jasno kome je stalo, a kome nije. Bićete romantičniji nego inače. Potrudite se da se posvetite partneru ovog meseca, ne zapostavljajte ga zbog posla. Slobodni, možete ući u neku tajnu vezu, u neku avanturu.

Posao

Do polovine ovog meseca neće Vam baš sve ići kako ste zamislili. Potrudite se da se usmerite na posao, da ne kasnite sa obavezamana vreme završavate obaveze. Od polovine meseca možete da odahnete, jer će sve krenuti kako treba, svojim tokom. Potrudite se da se ne opterećujete previše poslom. Pazite gde ostavljate dokumenta, moguća je krađa ili gubitak istih.

Zdravlje

Izvestan je pad imuniteta, pokušajte to da sprečite. Mogući su problemi sa spavanjem.

BIK

Ljubav

Ukoliko ste slobodni, preko prijatelja možete upoznati neku osobu koja će Vas zainteresovati. Moguće je da ćete upoznati više njih, pa ćete se dvoumiti. Potrudite se da ne pričate svima o Vašim ljubavnim planovima jer neke osobe mogu pogrešno protumačiti bilo šta što kažete. Neka osoba koja Vam je jako bliska može gajiti osećanja prema Vama. Zauzeti, potrudite se da se usmerite na partnera, ali ne zapostavljajte društveni život. Bitno je da se stalno nešto dešava. Ovog meseca su moguća iznenađenja.

Posao

Tokom prve dve nedelje ćete imati manji zastoj. Ne dozvolite da Vas to uspori. Tada planirajte, a u drugoj polovini meseca realizujte. Dobar je period da ostvarite nešto što ste odavno planirali. Mogući su nesporazumi na poslu tokom prve dve nedelje, ali ipak budite prijatni prema saradnicima.

Zdravlje

Pod stresom ste, pa se potrudite da više odmarate. Ne jedite previše slatkiša jer su mogući problemi sa želucem.

BLIZANCI

Ljubav

U Vaš život se može vratiti neka osoba iz prošlosti. Nemojte se previše opterećivati pričama drugih ljudi. Posao Vam oduzima dosta vremena, toliko da nećete imati vremena za ljubavni život. Dobro se organizujte i potrudite se da ne zapostavite partnera zbog posla. Privatni život svakako može uticati na posao, ali neka to bude u dobrom smeru. Neka Vam partner bude motivator i podstrek.

Posao

Jako ste vredni. Sve Vam ide kako treba, ali možda ćete imati neke iznenadne troškove. Napravite promene ako mislite da Vam sve ne ide kako ste zamislili. Potrudite se da se usmerite na neke pozitivne stavke. Budite prijatni prema saradnicima, iako ćete možda imati neke privatne probleme ovog meseca. Uložite energiju u rad, budite kreativni i ambiciozni.

Zdravlje

Napeti ste zbog previše obaveza, pronađite način da se malo opustite da to ne bi uticalo na Vaše zdravlje.

RAK

Ljubav

Ovog meseca očekujte dobre stvari. Ako ste u vezi, nećete se osećati toliko opterećeno nekim problemima iz prošlosti. Komunikacija sa partnerom će biti osetno bolja. Bićete strastveniji nego inače. Slobodni, bićete skloni avanturama ovog meseca. Ako Vam nije do veze, makar možete da se zabavite. Nećete želeti da se vežete, tako da ne morate da se opterećujete previše.

Posao

Ovog meseca morate biti vredni, naročito prve dve nedelje. Posle toga ćete videti rezultate dosadašnjeg rada. Sve će Vam zavisiti od toga kako su Vas drugi ljudi prihvatili. Dobar je mesec za saradnju sa nekim osobama sa kojima ste već radili. Stari klijenti se mogu vratiti. Nemojte se preforsirati na poslu ovog meseca.

Zdravlje

Moguć je premor. Pronađite vreme da opusite i radite nešto što volite, da biste umanjili stres.

LAV

Ljubav

Što se tiče ljubavi, bićete skloni flertu i strastveni tokom celog meseca. Ako ste u vezi, ljubomora Vam neće pomoći da popravite odnos. Potrudite se da se usredsredite na partnera, ne zapostavljajte ga i ne dramite oko sitnica. Unesite neke novine u vezu i poradite na strasti. Ako ste slobodni, neka osoba koja živi blizu Vas Vam se može dopasti, a bitno je da neko od vas dvoje napravi prvi korak. Dobijate komplimente sa svih strana i zračite dobrom energijom, pa su moguća nova poznanstva ovog meseca.

Posao

Što se tiče posla, tokom prve dve nedelje može sve biti malo usporeno, ali budite uporni. Onda kreće sve kako treba i trudite se da se usredsredite na neke nove stvari. Na kraju meseca će sve biti u redu i bićete zadovoljni ostvarenim rezultatima. Nije dobar meseca za neke investicije, za veće kupovine, pa bi bilo dobro da prištedite.

Zdravlje

Mogući su problemi sa zubima. Odmarajte više.

DEVICA

Ljubav

Ovog meseca Vas očekuje uspeh na polju ljubavi. Imaćete dosta udvarača, pa i ako ste zauzeti. Bićete romantični i skloni kompromisima, a moguće je da ćete se dvoumiti između dve osobe. Svakako, želite da budete u vezi, ne želite više da budete sami, pa iskoristite dobre aspekte. Ako ste u vezi, poradite malo na odnosu sa partnerom. Budite romantični i ne raspravljajte se oko sitnica koje Vam nisu bitne.

Posao

Odličan je mesec za novac i posao. Sve Vam ide od ruke. Na početku meseca, prvih nedelju dana ćete biti malo usporeni, ali će se kockice sklopiti i sve će biti u redu već od 10. januara. Nemojte ubrzano da odrađujete obaveze i otaljavate posao, već budite detaljni. Ako Vam nešto ne ide kako ste zamislili, najbolje bi bilo da se raspitate ko može da Vam pomogne. Nemojte da radite sve sami ako postoji mogućnost da napravite grešku.

Zdravlje

Ovog meseca se odlično osećate!

VAGA

Ljubav

Ovog meseca ćete svakom nalaziti manu. Ako ste zauzeti, ne zamerajte partneru sitnice jer može doći do rasprava bez razloga. Ako ste slobodni, bilo bi dobro da se usredsredite na posao, a ne na privatni život, jer posao treba da Vam bude prioritet ovog meseca. Preko posla svakako možete upoznati neku novu osobu koja će Vas zainteresovati.

Posao

Posao je na prvom mestu ovog meseca. Dajte svoj maksimum da sve bude kako treba. Možda imate nekih porodičnih i ličnih problema, ali ne dozvolite da to utiče na Vaš uspeh na poslu.

Zdravlje

Prilično ste napeti ovog meseca, pa bi bilo dobro da više spavate i da se odmarate.

ŠKORPIJA

Ljubav

Ovog meseca ćete biti skloniji flertu nego inače. Dajte sve od sebe da ne ugrozite vezu, ako ste zauzeti, nego priredite partneru neka iznenađenja. Budite romantični. Slobodni, izađite do grada sa prijateljima, družite se više. Sada je vreme za zabavu i zaljubljivanje.

Posao

Moguć je priliv novca. Očekujte neke isplate koje odavno čekate. Sve će se ubrzati ovog meseca. Bitno je da ne ostavljate ništa za neki drugi dan da odradite, već sve što možete odradite sada. Budite smireni i staloženi, ali nemojte se previše opuštati, iako Vam jeste do zabave. Potrudite se da budete odgovorni.

Zdravlje

Preporučljivo je da se ovog meseca bavite sportom jer imate višak energije.

STRELAC

Ljubav

Ovog meseca ćete završiti sa svim “starim pričama”. Nećete se više opterećivati prošlošću, nego ćete krenuti dalje, makar to značilo da treba da budete sami neko vreme. Nećete pristati na kompromise. Zauzeti, ne dozvolite partneru da Vas previše pritiska da sve mora da bude po njegovom jer ne mora. Pokušajte da nađete neko zajedničko rešenje.

Posao

Moguć je priliv novca. Bićete prilično zadovoljni poslom. Sve će biti kako treba, samo je bitno da ne trošite previše novca. Budite odgovorniji i platite račune na vreme. Ovog meseca ćete proći dobro finansijski, u skladu sa trudom koji ste uložili u posao do sada.

Zdravlje

Nemojte da se preforsirate na poslu, odmarajte više.

JARAC

Ljubav

Bićete prilično romantični i slatkorečivi. Ovo ide na ruku Vama koji ste slobodni jer ćete biti skloni flertu i dopisivanju. Dosta novih kontakata može postati nešto više, izbog je na Vama. Potrudite se da se usmerite na pozitivne stvari u vezi, ako ste zauzeti. Popričajte sa partnerom o problemima koje imate. Saslušajte jedno drugo pažljivije.

Posao

Ovog meseca će se stvari odvijati malo brže nego inače, a naročito će tako biti od druge polovine meseca. Bićete prilično zadovoljni kako sve ide, ali će troškovi biti malo povećani. Dobri međuljudski odnosi će biti odgovorni za priliv novca. Preko prijatelja ili putem Interneta možete dobiti neki posao ako niste zaposleni.

Zdravlje

Moguć je pad imuniteta, vodite računa o zdravlju.

VODOLIJA

Ljubav

Ovog meseca ćete uživati u ljubavi. Ako ste u vezi, sve ide kako treba, sve je u najbolje redu, nema razloga za brigu. Potrudite se da se usmerite na uživanje i na planiranje nekog ozvaničenja veze, ako ste u dužoj vezi. Ako ste slobodni, želećete da se stabilizujete, ali nećete srljati u neki neozbiljan odnos. Moraćete da donesete neke odluke, pazite kako odlučujete.

Posao

Odličan je mesec za priliv novca, ali pazite da trošite preterano. Ovog meseca je jako bitno da ne dozvolite da drugi odlučuju o budućnosti Vašeg posla, nego da se usmerite na rad i da budete odgovorniji. Moguće su greške i neki manji problemi sa dokumentima, koji ne moraju biti nepopravljivi, ali može doći do neprijatnosti, naročito u prve dve nedelje januara.

Zdravlje

Moguć je problem sa cirkulacijom. Napetost će biti prisutna tokom prve polovine meseca.

RIBE

Ljubav

Ovog meseca će se svašta dešavati kod Vas. Ne zapostavljajte partnera zbog posla. Imate previše energije, strastveni ste, pa bi bilo dobro da ne gledate samo sebe, nego pravite kompromis sa partnerom. Ne prenosite nervozu zbog posla na privatni život. Ako ste slobodni, više osoba Vam se dopada u okruženju, ali čekate da neko napravi prvi korak, ne želite da Vi to učinite. Ili ćete biti sami ili će se neko potruditi oko Vas – sada je to vreme i to nije loša odluka.

Posao

Sve zavisi od Vas. Ovog meseca ne možete nikog da krivite za neuspeh, a za uspeh se možete zahvaliti samo sebi. Uložite više energije u posao, dajte svoj maksimum. Imaćete problem ovog meseca da se pokrenete, ali će malo bolja situacija biti od polovine meseca. Pazite na rokove, nemojte kasniti sa obavljanjem obaveza. Uozbiljite se i sve će biti kako treba na kraju meseca.

Zdravlje

Mogući su problemi sa leđima.

O nama cura

Vidi još

Čuvajte se ljubomore ova tri horoskopska znaka!

Ljubomora je osećaj koji je često nerazdvojan od ljubavi, no jednako kao što može uništiti …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *