Home / Linkovi / Mislila je da joj se sin vratio sa žurke i ušuškala ga je: Kada se ujutru probudila, umalo se nije šlogirala! (FOTO)

Mislila je da joj se sin vratio sa žurke i ušuškala ga je: Kada se ujutru probudila, umalo se nije šlogirala! (FOTO)

Ona je videla da leži na podu pa mu je donela jastuk. Pijan joj je rekao “hvala ti”

Julijet Jarvis, Sin Stjuart
Foto: Facebook/Juliet Jarvis

Jedna majka se veoma iznenadila kada je u svojoj kući pronašla nepoznatog mladića umesto svog sina.

Džulijet Harvis iz Kingsli Komona u Sureju, probudila se oko 4:30 u nedelju, kada se navodno njen sin Stujuart vratio sa žurke povodom Noći veštica.

Mladić je usred noći ušao u kuću i popeo se na sprat, pa je zaspao u garderobi koja se nalazi u majčinoj sobi, prenosi indy100.com.

Ona je videla da leži na podu pa mu je donela jastuk. Pijan joj je rekao “hvala ti” i nastavio da spava, a majka je pomislila “kako to da je njen sin Stjuart tako pristojan”.

Čudno joj je bilo i što nema njegovog automobila ispred kuće, pa je pomislila da se sigurno pokvario, a on je pešice došao kući. Potom je i sama otišla u krevet.

Međutim, ujutru je otkrila da to uopšte nije bio njen sin, već drugi mladić po imenu Mark Kampfild (29).

Mladić je završio u njihovom domaćinstvu nakon što je izbačen iz kluba jer je zaspao. On je pijan pao preko ograde u njihovo dvorište, gde se skinuo jer je bio blatnjav, pa je ušao u kuću i legao da spava.

Ujutro ga je pronašao Džulijetin suprug koji je saznao njegovo ime i šta se dogodilo, pa ga je odvezao kući nekoliko kilometara dalje.

Džulijet je neobičnu priču objavila na Fejsbuku pa je verovatno zahvalna što je sve tako prošlo jer joj je potpuni neznanac proveo noć u kući.

telegraf.rs

O nama danilo

Vidi još

Kada je saznao da ga vara, ženinom ljubavniku poslao listu želju. Želja broj sedam natjerat će vam suze na oči

Društvenim mrežama proširilo se pismo jednog prevarenog muža. Naime, kada je saznao da ga žena …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *