Home / Astrologija / Ljubavni horoskop za mjesec novembar!

Ljubavni horoskop za mjesec novembar!

Ljubavni horoskop za mjesec studeni – novembar! Neke horoskopske znakove očekuju velike promjene na polju ljubavi!

Ovan

Dajte Vašem partneru više slobode. Horoskop za ljubav u studenom ukazuje na probleme u odnosu zbog pretjerane ljubomore. Usporedni horoskopski znakovi također mogu imati problema. No, do ljubomore često ne dolazi bez razloga.

 

Bik

Ne biste smjeli pretjerivati u planiranju. Vi ste u stanju u vrlo kratkom vremenskom roku zadati sebi previše zadataka, stoga bi bilo dobro da odvojite malo više slobodnog vremena za sebe i Vašeg partnera. Horoskop za ljubav ukazuje na lijep period koji uglavnom mogu upropastiti frustracije. Na temelju mjesečnog horoskopa ne trebate žuriti ni s čim.

 

Blizanci

Početak studenog bit će za Vas naporan. Teško ćete se uskladiti s partnerovim željama. Usporedni horoskopski znakovi također mogu računati na podudarne poteškoće. Ponekad je svakom potrebno malo mira jednako kao i Vama. Otvorite se više u komunikaciji s partnerom i recite mu koje su Vaše potrebe. Partner će imati razumijevanja, osim ako i on nije rođen u znaku blizanca.

 

Rak

Mjesečni horoskop za ljubav u studenom vrlo je zanimljiv. Ako niste u ljubavnom odnosu ovo je Vaš mjesec jer se otvaraju brojne prilike za nova poznanstva. Na temelju mjesečnog horoskopa za ljubav, zvijezde studenog Vam pružaju mnogo mogućnosti za upoznavanje novog partnera.

 

Lav

Vaša želja za dokazivanjem može uništiti mnoge stvari. Morate shvatiti da Vas partner cijeni i voli zbog onoga što jeste. Posjedujete mnoge kvalitete kojih niste svjesni. Vrijeme je da vratite samopoštovanje jer za taj problem ovaj mjesec nudi odgovore. Ljubav nije igra kao ni Vaš odnos s partnerom. Partner je Vaša obitelj, vjeruje Vam i ne trebate se neprestano dokazivati.

 

Djevica

Ne postoji prepreka koju jedna djevica ne može savladati. Iako ponekad s poteškoćama, uvijek pronađe svoju ljubav. Na temelju horoskopa za ljubav, ovog ćete se mjeseca morati boriti. Posao koji radite ne ispunjava Vas u potpunosti. Zaokupljeni mislima o istom radite greške, a to uvijek zaboravljate. Upravo zbog toga partner bi se mogao udaljiti od Vas. Učinite sve kako biste se ponovno zbližili s njim. Ako osjećate da je možda za to već kasno, nazovite savjetnicu i zaražite je analizu partnerskih odnosa koja će probuditi nadu u Vama.

O nama cura

Vidi još

Čuvajte se ljubomore ova tri horoskopska znaka!

Ljubomora je osećaj koji je često nerazdvojan od ljubavi, no jednako kao što može uništiti …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *