Home / Zabava i zanimljivosti / Vozač “BMW”-a je rekao da nema šta da prijavi. Carinik mu je pogledao u međunožje i naložio detaljan pretres. Tek onda je usledio ŠOK! (FOTO)

Vozač “BMW”-a je rekao da nema šta da prijavi. Carinik mu je pogledao u međunožje i naložio detaljan pretres. Tek onda je usledio ŠOK! (FOTO)

Kod putnika su potom otkrivene i neprijavljene devize, jer je u dzepu od jakne nosio 38.000 evra, a u donjem vešu još 10.000

Carinici su u saradnji sa policijom, na granicnom prelazu Gradina, sprečili još jedan pokušaj krijumčarenja neprijavljenog zlatnog nakita, teškog tri kilograma.

Zlato je otkriveno na izlazu iz Srbije, tokom kontrole automobila BMW austrijskih registarskih oznaka kojim je putovao austrijski državljanin turske nacionalnosti, saopštila je Uprava carine.

Putnik je cariniku rekao da nema ništa da prijavi za carinsku kontrolu, da bi potom na osnovu analize rizika vozilo bilo podvrgnuto detaljnom pregledu.

Foto: Uprava carina

Foto: Uprava carina

Tada je u ručnoj torbi pomenutog putnika koju je carinik pronašao ispod suvozačevog sedista otkrivena 61 zlatna narukvica ukupne težine 2.982 grama.

Zlatne narukvice su bile zapakovane u dva nesesera, a vrednost im se procenjuje na 11.928.000 dinara.

Kod putnika su potom otkrivene i neprijavljene devize, jer je u dzepu od jakne nosio 38.000 evra, a u donjem vešu još 10.000.

Foto: Uprava carina

Foto: Uprava carina

Njemu je vraćen dozvoljen iznos od 10.000 evra koji ne podleže prijavljivanju, dok je ostatak sume privremeno zadržan.

Zaplena zlatnog nakita je treća po redu za poslednjih nekoliko dana, jer su carinici 12. i 13. februara na istom graničnom prelazu već zaplenili zlatni nakit vredan oko 8 miliona dinara.

Foto: Uprava carina

Foto: Uprava carina

Tada je krijumčarenje otkriveno u gotovo identicnim slučajevima, kod austrijskih državljana turske nacionalnosti, koji su se iz Austrije uputili ka Turskoj ne prijavljujući vredan nakit koji nose sa sobom.

(Telegraf.rs/ Tanjug)

O nama cura

Vidi još

Ovakvu scenu još niste videli: Žena uhvatila muža sa ljubavnicom! (VIDEO)

Žena je uhvatila nevernog supruga kako je varao dok je sedeo u kafiću sa svojom …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *