Home / Astrologija / VEZE MEĐU HOROSKOPSKIM ZNAKOVIMA OSUĐENE NA PROPAST!

VEZE MEĐU HOROSKOPSKIM ZNAKOVIMA OSUĐENE NA PROPAST!

Kakva će biti vaša ljubavna veza u najvećem delu zavisi od toga koliko ste kompatabilni sa svojim partnerom. Isto tako, ukoliko ste “single”, i u potrazi ste za ljubavlju, važno je da pronađete osobu sa kojom delite približno iste stavove, očekivanja, strasti… Naravno, s obzirom da to nije baš tako jednostavno, i da je potrebno da se zvezde poklope kako biste našli onog pravog, od pomoći vam može biti i ovaj mali vodič kroz svet zodijaka. U potrazi sa ljubavnom vezom koja će biti savršena, nemojte zanemariti ni horoskopski znak i informišete se koji od njih nikako nije za vas.

Stoga, u nastavku saznajte koje su najpogubnije kombinacije horoskopskih znakova.

 

Iako verujemo da koji je neko horoskopski znak nije prvo pitanje koje ćete uputiti osobi sa kojom ste na prvom sastanku, nije na odmet da imate ovo predznanje o tome kako stvari funkcionišu po pitanju ljubavnih odnosa u svetu Zodijaka.

 

Devica i Devica

Osobe rođene u znaku Device imaju tendenciju da drugu osobu vide uvek u negativnom svetlu, što je u ovom slučaju pogubno za romantični odnos, s obzirom da je reakcija dvosmerna.

Device su suviše uglađene, i suviše značaja pridaju formi, a manje sadržaju, pa u ljubavnoj vezi u kojoj su dve Device, stvari bi definitivno bile suviše napete i komplikovane.

 

Devica i Bik

Zvezde ne predlažu ni ovu kombinaciju kada su ljubavne veze u pitanju. Potreba Devica da sve drže pod kontrolom, i da stvari budu savršene i pod konac, sigurno će potpuno izbezumiti osobe rođene u znaku Bika, i isprovocirati njihovu temperamentnu reakciju.

 

Vodolija i Strelac

Ova dva znaka mogu dobro funkcionisati samo ukoliko se radi o neozbiljnoj vezi i povremenom viđanju. U bilo kojem drugom scenariju, njihov odnos je osuđen na propast – nestalnost Vodolije i otpor prema vezivanju bi bili pogubni za Strelca kog je lako u ljubavnoj vezi učiniti nesigurnim.

 

Blizanci i Rak

Osobe rođene u znaku Blizanaca uglavnom nemaju sluha za to da saslušaju drugu osobu, a takođe ne vole ni da razgovaraju o osećanjima – da li vam ovo zvuči kao nešto što bio odgovaralo onima koji su u znaku Raka? Definitivno ne.

Jednostavno, ova dva znaka nisu dobar spoj – Rak je tradicionalan, usmeren na porodicu  i veran, dok su Bliznaci nestalni, otvorenog i radoznalog duha, u stalnoj potrazi za nečim novim.

Foto: bubblespan.com

 

Lav i Jarac

Jarčevima bi bilo zaista teško da budu u vezi sa osobama rođenim u znaku Lava. Od Lava nikad nećete čuti ono što je njima jako važno – potvrdu ljubavi i romatičnih osećanja, čak i onda kada ona postoje.

U njihovom odnosu ne bi postojala uzajamnost u davanju, koja je vrlo važna za uspeh svake ljubavne veze.

 

Vodolija i Škorpija

U ljubavnoj vezi Vodolije i Jarca ne bi postojalo poverenje koje je ključno za ovu vrstu odnosa.

Osobe rođene u znaku Vodolije iznad svega vole svoju nezavisnost i slobodu, što će Škropija sigurno hteti da sputa i ograniči, što će naići na veliki otpor. Ova dva znaka nikako nisu dobra kombinacija.

 

Strelac i Ribe

Ovo su dva potpuno suprotna znaka. Strelčevi su avanturisti, željni putovanja i novih iskustava, spontani i uvek vedrog duha. Sa druge strane, Ribe su potpuno okupirane samo svojim emocijama, i za sve ostalo su slepe, što bi Strelčeve izludelo.

 

Vaga i Rak

Stvari između osoba rođenih u ova dva znaka mogu biti dobre samo na početku veze. Ipak, ukoliko se upuste u ozbiljnu vezu, doći će do razmimoilaženja.

Rakovi su usmereni suviše na kuću i porodicu, što je atmosfera u kojoj bi se Vage, koje su pre svega jako društven znak, osećale zarobljeno.

 

Bik i Blizanci

Ova dva znaka nikako se ne poklapaju u seksualnom smislu, što je važan aspekat u svakoj ljubavnoj vezi. Dok je Bikovima važan dodir i konstantno ispoljavanje ljubavi i nežnosti, Blizanvi tome ne pridaju previše značaja.

 

Ovan i Lav

U ovoj vezi stvari bi bile poprilično komplikovane, s obzirom da ni Lavovi ni Ovnovine vole da pričaju o svojim osećanjima.

Osobe rođene u znaku Ovna su suviše ćudljive, što nikako ne bi odgovaralo narcisoidnoj prirodi Lava.

I jedni i drugi vole da budu u ulozi lidera, tako da ljubavni odnos između ova dva znaka ne bi bio dugog veka.

Foto: odyssey.com

 

Ribe i Lav

Osobama rođenim u ova dva znaka koje započnu ljubavnu vezu definitivno neće biti lako. Ribe su veliki sanjari, često su usporene i melanholične, što će biti vrlo iritantno za vatrenog Lava. Njegovoj goropadnoj prirodi nikako ne bi odgovarao temperament Riba.

 

Vodolija i Devica

Iz svega što smo u prethodnim odeljcima rekli o ova dva znaka sledi da bi njihova ljubavna veza bila potpuni promašaj – Device koje su opterćene formom, pravilima, preciznošću i savršenstvom i Vodolije koje su slobodnjaci sa neobuzdanim duhom.

Zvezde defintivno nisu naklonjene ovoj kombinaciji.

O nama cura

Vidi još

Čuvajte se ljubomore ova tri horoskopska znaka!

Ljubomora je osećaj koji je često nerazdvojan od ljubavi, no jednako kao što može uništiti …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *