Home / Astrologija / PUTOVANjA I DOBITAK U IGRAMA NA SREĆU: Šta nam donosi Venera u Blizancima i Merkur u Lavu

PUTOVANjA I DOBITAK U IGRAMA NA SREĆU: Šta nam donosi Venera u Blizancima i Merkur u Lavu

OVAN (21. 3 – 20.4)

Venera, vladalac astrološkog polja ljubavi, u trećem a Merkur u petom polju doprinose vašoj popularnosti kod suprotnog pola. Ako često putujete zbog posla, možete da očekujete uvećanje prihoda.

BIK (21. 4 – 21.5)

Vaš vladalac Venera u drugoj i Merkur u četvrtoj astrološkoj kući, nagoveštavaju obnovu veze sa bivšim partnerom. Novac stiže, ako se bavite kupoprodajom nekretnina ili ste privatnik.

BLIZANCI (22. 5 – 21.6)

Pozicija vašeg vladaoca Merkura, u kvadratu sa Uranom u polju neočekivanih situacija, opominje da budete oprezniji za volanom, dok vam Venera u vašem znaku donosi nove susrete i poznanstva.

FLERT I NOVA POZNANSTVANa ljubavnom planu, sekstil između Merkura u petom i Venere u trećem zodijačkom znaku, nagoveštava mnogo novih susreta sa mlađim ili mladolikim osobama, kao i flertove i nova poznanstva preko društvenih mreža. Ipak, u ovom periodu moguća su i česta razdvajanja od partnera, zbog putovanja ili iznenadni raskidi usled razlike u temperamentu i neslaganja u stavovima.

RAK (21. 6 – 22.7)

Sekstil između Venere u astrološkoj kući tajni i Merkura u Lavu upozorava da tajna romansa sa osobom s posla može da izbije na svetlost dana. Moguć dogovor o isplativom poslu sa strancima.

LAV (23. 7 – 23.8)

Venera u 11. polju i Merkur u vašem znaku čine vas popularnim i omiljenim u društvu suprotnog pola, a moguć je i susret sa starom simpatijom. Uspeh se smeši naučnicima, umetnicima i sportistima.

DEVICA (23. 8 – 23.9)

Vaš vladalac Merkur u 12. astrološkoj kući i Venera u kući karijere, donosi vam ponude za paralelne ili honorarane poslove koje ne bi trebalo da odbijate. Nastavak saradnje sa strancima.

VAGA (23. 9 – 22.10)

Vaš vladalac Venera u devetom, a Merkur u astrološkom polju društvenog života donose vam češća putovanja u inostranstvo i saradnju sa strancima. Finansijska podrška stiže od partnera.

ŠKORPIJA (23. 10 – 21.11)

Venera, vladalac astrološke kuće ljubavi u kući strasti, a Merkur u kući karijere, nagoveštava mogućnost ulaska u tajnu romansu sa osobom koju verovatno već poznajete preko poslovnih kontakata.

STRELAC (22. 11 – 21.12)

Izazovan aspekt između Merkura, vladaoca astrološkog polja partnerskih odnosa i Urana u polju ljubavi, opominje na mogućnost razdvajanja od partnera ili raskida, zbog neočekivanih okolnosti.

JARAC (22. 12 – 19.1)

Inkonjunkcija između Merkura u astrološkoj kući novca i strasti i Meseca u vašem znaku, krajem nedelje, utiče na promene vašeg raspoloženja. Možete da sklopite isplativ ugovor sa strancima.

VODOLIJA (20. 1 – 19.2)

Kvadrat između Merkura u astrološkom polju partnerskih odnosa i vašeg vladaoca Urana, simbola neočekivanih okolnosti, upozorava da čuvate vredne predmete i da budete oprezniji za volanom.

RIBE (20. 2 – 20.3)

Aspekti vladaoca astrološke kuće partnerskih odnosa, Merkura, Urana i Venere, simbola flerta, neočekivanih okolnosti i ljubavi, mogu da vam donesu iznenadni raskid ili razdvajanje od partnera.

O nama cura

Vidi još

Čuvajte se ljubomore ova tri horoskopska znaka!

Ljubomora je osećaj koji je često nerazdvojan od ljubavi, no jednako kao što može uništiti …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *