Home / Linkovi / Učestalo zijevanje, ispuštanje gasova, kao i hladne noge ukazuju na opasno oboljenje! Evo o čemu je riječ..

Učestalo zijevanje, ispuštanje gasova, kao i hladne noge ukazuju na opasno oboljenje! Evo o čemu je riječ..

Poslije mnogih istraživanja koja su trajala i nekoliko godina, dokazano je da više od 20% stanovništva u Americi ima zdravstvenih problema povezanih sa ovim oboljenjam. Ako se na vrijeme otkrije, onda postoji mogućnost da se spriječi njeno napredovanje, te da dođe do potpunog izlječenja.

zijevanje-ostalo

Kako smo još prikupili podatke, samo jedna trećina stanovnika je u stanju da na vrijeme prepozna bilo kakve simptome koji nagovještavaju ovo stanje i započnu liječenje.

Naime, u pitanju je anksioznost!

Jeste li nekada čuli za ovo zdravstveno stanje!? Znate li kako može da se liječi!? Koji su simptomi koji nagovještavaju da imamo ovo oboljenje!?

Simptomi koji ukazuju da imate anksioznost su:

– noge i ruke su vam većinom hladne, što znači da krvotok nije usmjeren na te dijelove tijela, nego da je više usmjeren od gornjih i donjih ekstremiteta.

– kada gutate osjetite da nemate dovoljno kiseonika, a to također može da ukazuje i često zijevanje.

– ako imate problema sa nadutosti stomaka izbjegavajte da gutate mnogo kiseonika, jer tada crijeva postaju osjetljivija.

Ukoliko ste primjetili bilo koji od ovih simptoma odmah posjetite ljekara kako bi na vrijeme postavio dijagnozu i odredio vam liječenje!

Podijelite ovo sa svojim prijateljima, jer je korisno da i oni saznaju o ovome!

Izvor: 5do12.info

O nama danilo

Vidi još

Kada je saznao da ga vara, ženinom ljubavniku poslao listu želju. Želja broj sedam natjerat će vam suze na oči

Društvenim mrežama proširilo se pismo jednog prevarenog muža. Naime, kada je saznao da ga žena …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *