Home / Linkovi / ONA JE GODINAMA KRILA SVOG LJUBAVNIKA NA TAVANU, TJERAJUĆI GA DA ŽIVI KAO ROB ZA NJENE NASTRANE FANTAZIJE. KADA MU JE PAO MRAK NA OČI, URADIO JE NEŠTO TAKO GNUSNO DA JE ISTOG MOMENTA MORAO DA POBJEGNE NA DRUGI KRAJ KONTINENTA. EVO I ŠTA!

ONA JE GODINAMA KRILA SVOG LJUBAVNIKA NA TAVANU, TJERAJUĆI GA DA ŽIVI KAO ROB ZA NJENE NASTRANE FANTAZIJE. KADA MU JE PAO MRAK NA OČI, URADIO JE NEŠTO TAKO GNUSNO DA JE ISTOG MOMENTA MORAO DA POBJEGNE NA DRUGI KRAJ KONTINENTA. EVO I ŠTA!

Pogledajte ovu kontroverznu priču o ženi koja je potajno čuvala svog ljubavnika na tavanu u veoma nehumanim uslovima.

Ova nastrana žena pretvorila je muškarca u svog roba za zadovoljavanje

Ovo je Doli Ostrajh, žena koja je živjela tokom 1910-ih godina. Bila je njemački imigrant koja je odlučila da joj je potreban dodatni ljubavnik, kojeg je čuvala na tavanu.

Njen muž nije bio tu da joj udovolji

Udala se za Freda Ostrajha, bogatog vlasnika fabrike. Bio je veliki alkoholičar i često se svađao sa Doli, zbog čega je potražila ljubavnika.

Preuzela je svog roba

Čim je Doli ugledala 17-godišnjeg radnika u fabrici njenog muža, znala je da će biti njen. Zvala ga je u njenu kuću i dočekala ga u oskudnoj odeći. Ono što se potom dogodilo, ostavilo je cijeli grad bez teksta.

Stvari su postale nastrane

Počeli su da se viđaju u hotelima tokom dana i poslije nekog vremena njeni prijatelji su postali sumnjičavi. Tada je počela da priča ostalima da je taj čovek bio njen beskućnik polubrat.

Tada su stvari postale još nastranije

Doli je znala da u njenu priču neće još dugo vjerovati. Tada joj je pao na pamet plan da ga pozove da bude kod nje na tavanu, kako bi mogla da se provodi sa njim. Mladi majstor je bio i više nego spreman, jer je za to vrijeme uspio da napiše nastran roman na tu temu.

Jezivo je čuvala svog ljubavnika izolovano

Potkrovlje u kome se nalazio bilo je vrlo depresivno, samo sa dušekom, posudom i lampom. Kada se doselio kod nje ponio je samo nešto knjiga i materijala za pisanje, kako bi ga okupiralo dok nije sa Doli.

Tražila je od njega da obavlja kućne poslove

 

Ne samo da joj je bio rob u krevetu, već je također, služio kao čistač i obavljao je poslove oko kuće, dok njen muž nije bio tu. Nije mu dala novca i zaključavala ga je na potkrovlju gdje nije bilo ničega osim prljavog dušeka..

Stvari su krenule po zlu

Kada je rob čuo da se Doli svađa sa svojim mužem, istrčao je iz svog zatvora a zatim upucao njenog muža dva puta u grudi i jednom u glavu.

Pokušali su da prikriju ubistvo da izgleda kao pljačka

Uklonili su Fredov dijamantski sat, a Sanhuber je zaključao Doli u orman, bacio ključ i sam pobkegao na tavan da se sakrije. Shvatio je da je to greška a onda je brzo pobkegao sa mjesta zločina prije nego što je policija otkrila njegovo prisustvo.

Doli je završila u zatvoru

Godinama je ubistvo ostalo neriješeno, ali je policija bila sumnjičava prema Doli. Nisu mogli da shvate kako je mogla da ubije svog muža ako je bila zaključana u svom ormanu. Njen advokat je pronašao par rupa u priči nakon što je počela aferu sa ubicom, a ona je završila u zatvoru osuđena za zločin, ostavljajući svog roba na tavanu.

Sanhuber je promenio ime i ponovo se oženio

Sanhuber je u strahu pobjegao iz zemlje i promijenio ime u Volter Klajn i oženio se u Kanadi. Gospođa Klajn je vjerovatno imala zanimljivu reakciju kada je njen muž ponovo pobjegao, vratio se u Los Anđeles i na kraju bio uhvaćen i odveden na suđenje za ubistvo Freda Ostrajha. Iako je osuđen, ostavljen je na miru jer je slučaj bio zastario. Doli je također izašla iz zatvora 1936. godine nakon što je porota odbacila optužbe.

Javnost je zaplašena tavanom na kojem je prebivao Sanhuber

Termin “Betmen” ili “čovjek-šišmiš” još uvijek nije bio povezan sa superherojem i Sanhuber se krio sve vrijeme od javnosti. Doli je u miru živjela u svojoj kući sa novim ljubavikom do svoje smrti 1961. godine. Mještani tvrde da je kuća ukleta i da se s vremena na vrijeme vide treperava svetla u prozoru potkrovlja.

Izvor: atraktiva.in

O nama danilo

Vidi još

Kada je saznao da ga vara, ženinom ljubavniku poslao listu želju. Želja broj sedam natjerat će vam suze na oči

Društvenim mrežama proširilo se pismo jednog prevarenog muža. Naime, kada je saznao da ga žena …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *