Home / Astrologija / DNEVNI HOROSKOP,za danas,za 06.11.2017:

DNEVNI HOROSKOP,za danas,za 06.11.2017:

Komunikativniji ste nego inače. Idite na neki put sa prijateljima ili partnerom. Bitno je da pazite na rokove na poslu da biste izbegli probleme.

Bik

Imate dosta ideja i planirate da dosta obaveza odradite danas. Idite u kupovinu, ali ne preterujte sa trošenjem novca. Budite racionalniji. Ne pričajte previše drugima o svom privatnom životu, zadržite nešto za sebe.

Blizanci

Prijatelji dosta mogu pomoći savetima. Bavite se sportom. Pokušajte da se ne raspravljate sa partnerom. Slobodni, strastveni ste.

Rak

Imaćete više posla danas. Organizujte se dobro, jer je to danas bitno za uspeh. Ne gubite energiju na druge ljude, nego gledajte da sebe poštedite stresa.

Lav

Gledajte da budete što aktivniji na poslu, svaki trud će se isplatiti. Oni koji su u vezi će biti strastveni, a slobodni će biti skloni flertu. Moguć problem sa cirkulacijom.

Devica

Mogući su nesporazumi sa bliskim ljudima. Potrudite se da se usmerite na partnera, da napravite kompromis. Što više vremena provedite sa prijateljima. Zadovoljni ste učinkom. Ne radite više stvari u isto vreme, jer ništa nećete dobro odraditi.

Vaga

Vidite se sa nekim prijateljima sa kojima se niste videli odavno. Usmerite se na dobre stvari u životu i pokušajte da motivišete partnera da napreduje. Slobodni, dopadate se nekoj osobi sa kojom radite. Brinite više o svom zdravlju.

Škorpija

Moguć priliv novca, ali sve ide kako treba i ovaj dan će na kraju biti uspešan. Budite malo štedljiviji. Potrudite se da se usmerite na svoje potrebe, ne ugađajte drugima stalno.

Strelac

Nemojte biti previše pričljivi, jer svako može drugačije protumačiti informacije o Vama. Pravite kompromise na poslu sa kolegama. Ne prejedajte se, okrenite se zdravijem životu.

Jarac

Umorni ste i niste dobro raspoloženi. Ovaj ponedeljak Vam može biti naporan. Mogli biste da završite obaveze od prošle nedelje. Briniviše o svom zdravlju, moguća je prehlada.

Vodolija

Sjajno se osećate danas i dobro ste raspoloženi. Potrudite se da se usmerite na ostvarivanje planova. Skloni ste flertu danas, neka mlađa osoba će Vam se dopasti. Ako ste zauzeti, popričajte sa partnerom o problemima koje imate.

Ribe

Imate previše obaveza na poslu. Bitno je da sve radite na vreme. Nemojte zanemarivati savete članova porodice u vezi sa poslom. Mogući su povećani troškovi.

O nama cura

Vidi još

Čuvajte se ljubomore ova tri horoskopska znaka!

Ljubomora je osećaj koji je često nerazdvojan od ljubavi, no jednako kao što može uništiti …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *