Home / Astrologija / VELIKI NEDELJNI HOROSKOP OD 6. DO 12. NOVEMBRA 2017: Ljubavni izazovi za Devicu, veći novčani dobitak za Strelca, Škorpija igra na sigurno

VELIKI NEDELJNI HOROSKOP OD 6. DO 12. NOVEMBRA 2017: Ljubavni izazovi za Devicu, veći novčani dobitak za Strelca, Škorpija igra na sigurno

U predstojećem periodu zvezde će biti najnaklonjenije Škorpijama, Jarčevima i Vagama a šta vaš znak očekuje na polju ljubavi, karijere i zdravlja saznajte u nedeljnom horoskopu.

Ovan

*Ljubav: Možda ste očekivali nešto drugo od onog što živite i osećate, ali to je samo delimična i prolazna zbrka s kojom se trebate suočiti na vešt način. Uz malo truda vi ćete izazove pretvoriti u veliku sreću za oboje.

*Karijera: U poslu ćete se meriti s drugima, a povremeno i nadmudrivati. Ne insistirajte na svojim idejama, jer vas drugi ovog puta neće potpuno razumeti. Izdržite. Nećete čekati dugo. Vaši šefovi imaće velike apetite, ali vam se neće svideti.

*Zdravlje & savet: Opuštajte se uz dobru muziku.

Bik

*Ljubav: Oslobodite se prevelikih ljubavnih očekivanja, jer vam pozicija planeta u tom smislu donosi male prilike. Nije doduše isključeno da se od svega razvije i dublji odnos, ali ne odmah. Zato budite mudri i staloženi koliko god možete.

*Karijera: Nakon što ste rešili jedan problem, od sada ćete raditi s manje napetosti i s više ugodnosti. Ipak, i dalje će biti malih provokacija. Zato budite budni i oslonite se na samokontrolu. Takođe ne postavljate suvišna pitanja.

*Zdravlje & savet: Prošetajte pre spavanja. San će biti kvalitetniji.

Blizanci

*Ljubav: Oni koji su još sami još uvek će čekati svog princa na belom konju, ali će polako shvatati da ga nema niotkuda. To će im verovatno doneti još poneku ljubavnu frustraciju ili okrenutost prema samima sebi. Neka preispitaju svoja očekivanja.

*Karijera: Da bi poboljšali ono što radite, morate se otvoriti i više sarađivati s drugima. Stav da je neko bogom dan nije dobar, a pogotovo kad to mislite za sebe. Poradite na samoanalizi i sve će vam biti jasnije, a onda i lakše. Posebno ako ste šef.

*Zdravlje & savet: Neki će putovati. Radujte se.

Rak

*Ljubav: Mnogi će proverenim potezima pokušati da ispune svoja ljubavna očekivanja. Partner ili ona osoba koju pokušavaju da osvoje katkada će ih blokirati, ali ne trajnije. Biće uspona i padova, a samo od upornosti zavisi da li će ostvariti svoj cilj.

*Karijera: Nije potrebno žuriti niti otkrivati sve adute, jer se neke stvari još bistre. Nemojte se potpuno eksponirati, ali možete da radite u tišini i prema pravilima igre. Strpljivo čekajte svojih pet minuta. Ako vam je teško, nađite vedre ljude.

*Zdravlje & savet: Neki će se zainteresovati za fotografiju.

Lav

*Ljubav: Prvi deo nedelje doneće poneku privatnu frustraciju ili prepreku za ljubav. Izdržite, a najviše zato jer od sredine sedmice počinje povoljnije ljubavno razdoblje kad će stvari polako dolaziti na svoje mesto. Uz uslov da ih ne forsirate.

*Karijera: Doći će do poboljšanja u vašoj radnoj sferi. Neće to još biti bajka, ali biće sasvim vidljivo da stvari počinju da se sređuju. Istovremeno ćete osetiti i kako vam se vraća snaga. Postajete efikasniji. Dobijate vizije.

*Zdravlje & savet: Sad znate kako se može živeti kvalitetnije.

 

Devica

*Ljubav: Još par dana imaćete osećaj kao da vas ljubav mimoilazi, ali od sredine sedmice neke će prepreke jednostavno nestati.

S druge strane, pojaviće se i izazovne situacije kad ćete biti u poziciji da branite ono što ste postigli.

*Karijera: Intenziviraće se komunikacije i kontakti sa saradnicima iz drugih gradova. Možda ćete i putovati. Sve će vam podići samopouzdanje, pa ćete raditi predanije i vući smelije poteze. Biće i onih koji će usavršavati jezike.

*Zdravlje & savet: Sve ćete se više kretati što je dobro.

Vaga

*Ljubav: Opuštenost i neobaveznost biće vaši aduti za uspešno zavođenje osoba suprotnog pola. Ponekad ćete za druge biti neuhvatljivi. Ipak, predajte se onom kog volite, a najviše zato da kasnije ne bi zažalili. Ljubav više nije daleko.

*Karijera: Oni koji su se iskreno preispitali, znaju šta im je činiti i krenuće tim smjerom. Isto bi im moglo doneti veliki napredak i otvaranje nekih vrata koja će se kasnije pokazati značajnijim nego što se to sada čini. Treba biti otvoren.

*Zdravlje & savet: Sarađujte s neizbežnim.

Škorpija

*Ljubav: Oni koji vole voleće intenzivno, a druga strana će im uzvraćati malo manje intenzivno. Ipak, neka prihvate ono što imaju, jer nismo svi u paru uvek u istoj fazi. Samci neka budu strpljivi jer ništa se ne događa preko noći.

*Karijera: Verovatno ćete ići na sigurno jer će vam ne tako davna iskustva govoriti da tako postupate. Ipak, možete se okuražiti i na smelije poteze. Nije sve tako teško kao što vi vidite. Biće nekih kolega koji će vam pružiti podršku, a to raduje.

*Zdravlje & savet: Moguća su lepa putovanja.

Strelac

*Ljubav: Možda će vam izgledati kao da vam ljubav svako malo izmiče iz ruku. To će vas živcirati i rastužiti. Treba da shvatie da nije sve u vašem nastupu, nego da i druga strana ima neka svoja prava. Niko ne voli da bude tlačen, pa tako ni vaša ljubavna meta.

*Karijera: Nećete zapostaviti nijednu sitnicu. Vaša preciznost biće pohvaljena. Ovih dana imaćete priliku da pokažete koliko ste originalni. Inventivnosti će probuditi ne samo vas, nego i vaše kolege. Razmišljaćete o novom stilu poslovanja.

*Zdravlje & savet: Moguć je malo veći finansijski dobitak.

 

Jarac

*Ljubav: Malo je verovatno da ćete se osećati usamljeno. Mnogi će uživati u vašem društvu, a na vama je da pametno birate. Jarčevi u vezi će obnoviti svoj odnos na romantičan način i malo je toga što njihovoj ljubavi može stati na put.

*Karijera: Kad se čini da ne može bolje, vi ste onaj koji uverava sve druge oko sebe da može. To ćete ovih dana i pokazati i dokazati. Držite se onog što ste zamislili i sprovedite to u delo bez skretanja s puta. Vaša hrabrost će doneti rezultate.

*Zdravlje & savet: Idite na sport koji vam prija.

Vodolija

*Ljubav: Vaša potreba za sigurnošću biće jaka. Zato će mnogi pristajati i na kompromise. Ipak, shvatićete da ne postoji garancija ni za šta na svetu, pa će vas ta spoznaja zapravo opustiti. Nakon toga postavićete se prema ljubavi na nov način.

*Karijera: Svoj poslovni interes polako ćete prebacivati na finansijske teme jer će od njih zavisiti većina stvari. Sad će se ostvariti neki zakonski temelji da možete zavrteti nešto u spomenutom smislu. Mnogi će profitirati.

*Zdravlje & savet: Nemojte žuriti, prvo sagledajte s čim raspolažete.

Ribe

*Ljubav: Veći deo sedmice provešćete u zanimljivom društvu koje će vas zaista osvežiti. Brige i prepreke iz drugih područja života lako ćete prevazilaziti zajedno kroz humor i šale. Oni koji su još sami biće otvoreni za nove ljude koje će rado prihvatati.

*Karijera: Vaš poslovni interes polako se preusmerava na istraživanja. Ono što ste postigli, tu je, ali sad na dnevni red dolaze neke neispitane ili skrivene stvari. Neki će pokušati da dosegnu svoje snove kroz sasvim neobičan put.

*Zdravlje & savet: Verovatno će se vaši snovi intenzivirati.

 

(Izvor: Ehoroskop.net)

O nama cura

Vidi još

Čuvajte se ljubomore ova tri horoskopska znaka!

Ljubomora je osećaj koji je često nerazdvojan od ljubavi, no jednako kao što može uništiti …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *