Home / Linkovi / Sjećate li se pjevača Seje Kalača? Evo gdje je danas i kako izgleda

Sjećate li se pjevača Seje Kalača? Evo gdje je danas i kako izgleda

Seju Kalača svi znamo po velikim hitovima “Ala, ala” i “Bišćanko”, ali oni koji ne prate pomno njegovu karijeru i dešavanja u Grand produkciji možda su izgubili trag ovom pjevaču, budući da se posljednjih godina ne pojavljuje pretjerano u štampi i svoju karijeru ne gradi na skandalima, već na muzici.

Sejo je itekako aktivan, redovno nastupa, a jedna od pjesama koje je izbacio ove godine nosi naziv “Zlatna medalja”, i za nju je snimio i vrlo zanimljiv spot.

Sejo je nedavno je nastupao i na memorijalnom koncertu posvećenom prerano preminulom folk pevaču Ninu Rešiću u Bijeljini, i tada je otpjevao njegovu pjesmu “Ti si, ćerko, tatin sin”.

Sejo je bio dobro raspoložen, i otkrio je da se s pokojnim Ninom, u čiju čast je te večeri pjevao, nije previše družio, ali da je imao prilike da se sreće s njim na snimanjima različitih emisija.

– Sjećam se kako mi je jednom prišao s leđa, iznenada me obgrlio i poljubio u obraz, onako, od srca, na bazenima u Gradiškoj, gdje smo snimali neku emisiju. Bio je te večeri nekako tužan – prisjetio se Sejo.

Svi prisutni mogli su da se uvjere da je Sejo i dalje u dobroj pjevačkoj formi.

A oni koji neko vrijeme nisu imali prilike da ga vide primijetili su i da se fizički nije preterano promijenio.

avaz.ba

O nama danilo

Vidi još

Kada je saznao da ga vara, ženinom ljubavniku poslao listu želju. Želja broj sedam natjerat će vam suze na oči

Društvenim mrežama proširilo se pismo jednog prevarenog muža. Naime, kada je saznao da ga žena …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *