Home / Astrologija / DNEVNI HOROSKOP,za DANAS,za 05.NOVEMBAR

DNEVNI HOROSKOP,za DANAS,za 05.NOVEMBAR

Ovan
Danas je odličan dan da napravite planove za sledeću radnu nedelju. Možete ići i u šoping. Skloni ste preteranom uživanju u hrani, ali pazite – mogući su stomačni problemi.

Bik
Sporiji ste nego inače. Nemojte se nervirati oko toga što Vam sve ne ide kako treba, već se bolje organizujte. Budite prijatni prema bliskim ljudima.

Blizanci
Opterećeni ste previše obavezama koje niste završili u toku nedelje. Nemojte sebi praviti pritisak, nego se bolje organizujte. Nemojte se preforsirati.

Rak
Sve ide brže nego što ste očekivali. Zadovoljni ste ishodom planova. Potrudite se da se usredsredite na saradnju sa drugima.

Lav
Zadovoljni ste saradnjom sa drugima. Ne zapostavljajte porodicu zbog obaveza. Mogući su problemi sa leđima.

Devica
Danas je dobar dan za realizaciju nekih novih ideja koje imate odavno. Planirajte bolje svoje vreme. Ne računajte na toleranciju partnera zbog Vašeg odsustva zbog posla. Ne zapostavljajte privatni život.

Vaga
Imate višak energije. Bavite se sportom. Bilo bi dobro da pametno trošite svoj novac, ne da kupujete stvarni koje Vam nisu potrebne.

Škorpija
Danas očekujte odličnu saradnju sa kolegama. Potrudite se da pomognete saradnicima koliko možete. Ako ste u vezi, posvetite više pažnje partneru. Ako niste, možete upoznati neku zabavnu osobu.

Strelac
Sporiji ste nego inače, a to ne liči na Vas. Potrudite se da se dobro organizujete, da ne biste nešto izostavili. Ne prejedajte se.

Jarac
Dobro se osećate danas. Pozitivni ste. Bavite se sportom ili nekim hobijem, to će Vam prijati. Dan je za opuštanje i zabavu.

Vodolija
Napeti ste. Najbolje bi bilo da više vremena provedete van kuće. Družite se više sa prijateljima, ulepšajte sebi dan.

Ribe
Komunikativni ste. Imate dosta ideja, planova, ali ne preterujte u organizaciji. Budite racionalniji. Moguć kraći put.

O nama cura

Vidi još

Čuvajte se ljubomore ova tri horoskopska znaka!

Ljubomora je osećaj koji je često nerazdvojan od ljubavi, no jednako kao što može uništiti …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *