Home / Astrologija / Večeras je MESEC ŽETVE: Ovnovima sledi DIVNA STVAR, ali JEDAN ZNAK će se BAŠ NAMUČITI narednih nedelja

Večeras je MESEC ŽETVE: Ovnovima sledi DIVNA STVAR, ali JEDAN ZNAK će se BAŠ NAMUČITI narednih nedelja

U duhovnom smislu, ovo je period kada žanjemo bogatstvo koje smo akumulirali zahvaljujući svojim dobrim delima. Kako objašnjava astrološkinja Čani Nikols, ovaj period naročito je značajan za ljude u znaku ili podznaku Ovna. Za Ovnove je naredni period pun uspeha, kada će prikupiti plodove marljivog rada u prethodnom razdoblju. Ipak, ne dozvolite da vas ovaj uspeh ponese, već nastavite da vredno radite na sebi, da bi sledeća žetva bila još bolja.

S druge strane, ovaj period, kaže Nikols, biće deprimirajući za Blizance – sada sledi vreme za sve neraščišćene račune i biće tu dosta propalih prijateljstava ali i poslovnih poduhvata. Blizanci će se u narednom periodu boriti sa sobom, ali i drugima, i ostaje vam samo da stisnete zube i istrpite – biće bolno, ali će vam se životna situacija nakon ovoga potpuno iskristalisati i biće jasno ko je na vašoj strani a ko protiv vas.

 

(Izvor: zena.blic.rs)

O nama cura

Vidi još

Čuvajte se ljubomore ova tri horoskopska znaka!

Ljubomora je osećaj koji je često nerazdvojan od ljubavi, no jednako kao što može uništiti …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *