Home / Showbizz / Radi sa advokatom na zahtevu za RAZVOD: Ana je OSTAVILA Rastu, a evo šta će joj OSTATI posle kraha braka

Radi sa advokatom na zahtevu za RAZVOD: Ana je OSTAVILA Rastu, a evo šta će joj OSTATI posle kraha braka

Ana Nikolić i Stefan Đurić nisu stekli ništa tokom bračnog života, živeli su u pevačicinom stanu, svako ima svoj automobil, te do raspodele imovine neće ni doći.

Ni Ana Nikolić ni Stefan Đurić Rasta nisu javno otkrili šta je razlog njihovog razvoda

Foto: M. Milanković / RAS SrbijaNi Ana Nikolić ni Stefan Đurić Rasta nisu javno otkrili šta je razlog njihovog razvoda

Pevačica Ana Nikolić i dalje je odlučna da se razvede od Stefana Đurića Raste. Ona sa svojim advokatom Borivojem Borovićem sastavlja zahtev za pazvod braka, a kako „Blic” saznaje, u ovom slučaju do raspodele imovine neće doći.

– Ana i Rasta su kratko bili u braku, te nisu stekli zajedničku imovinu koja bi se u slučaju razvoda delila. Ana od njega neće tražiti ništa osim razvoda. Oni su živeli u pevačicinom stanu koji je ona kupila pre nego što je uplovila u vezu sa reperom, tako da to automatski ostaje njoj. Svako ima svoj automobil, te i oko toga neće biti rasprava. Ana je nedavno dobila od supruga novi auto, ali šta će s tim biti, zaista ne znam. Svakako ona stoji pri odluci da od njega ništa neće tražiti – kaže nam izvor koji je dobro upućen u celu priču.

Foto: R.Ristić / RAS Srbija

Anina i Rastina ćerka je veoma mala te nije svesna šta se događa između njenih roditelja.

– Tara je trenutno s Anom i s Aninom mamom Miljanom. Dete je baš malo, nema ni godinu dana i zaista nije svesna šta se dešava između njenih roditelja. Ana i Rasta nisu razgovarali o starateljstvu nad ćerkom, ali pretpostavljam da će se dogovoriti da dete raste sa mamom, ali da je tata posećuje kada god to poželi. O visini alimentacije je još rano pričati, jer Ana tek sastavlja zahtev za razvod braka sa svojim advokatom – dodaje naš izvor blizak ovom paru.

Nijedno od supružnika nije komentarisalo za medije razloge rastanaka. Jedina koja se oglasila bila je Anina mama Miljana, koja je burno reagovala na naša pitanja o braku njene ćerke.

– Ne želim uopšte da učestvujem u tim glupostima – rekla je u jednom dahu Miljana Nikolić pre nego što je spustila slušalicu.

Inače, Ana i Rasta imali su, izgleda, mnogo nesuglasica tokom braka, a skandalima su punili naslovne strane. Pre godinu dana pojavila se priča da je između njih došlo do fizičkog obračuna, ali su oboje to kasnije demantovali. U julu prošle godine Rasta je sa četvoricom momaka pretukao voditelja i vlasnika marketinške agencije Slobodana – Loku Nešovića. Rasta se razmeće i uživanjem u marihuani, pa tako često na Instagramu objavljuje fotografije na kojima je konzumira.

 

 

IZVOR: www.blic.rs

O nama cura

Vidi još

RISTANA JE ŽIVELA U BEDI I BILA VELIKI ČOVEK: Zasmejavala generacije, volela samo jednog muškarca, a ove reči je govorila kroz suze!

Njen osmeh, brilijantne uloge, komične scene pamtiće generacije i generacije. Iako nas je napustila 2001. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *