Home / Linkovi / NEOPISIVA TUGA: Javio majci da je diplomirao SMS-om u 14 sati. U 15.20 poginuo u “Golfu”

NEOPISIVA TUGA: Javio majci da je diplomirao SMS-om u 14 sati. U 15.20 poginuo u “Golfu”

U Stjepan Polju, gračaničkom naselju, jučer je veliki broj mještana klanjao dženazu 26-godišnjem mladiću Harisu Kahrimanoviću, čiji je život ugašen u ponedjeljak kada se dogodila stravična saobraćajna nesreća.

tragedija-gracanica

Mještani tvrde da u ovom kraju ne pamte ovakvu dženazu. Tužna kolona uputila se prema mezarju Avdići u Stjepan Polju, gdje je mladić ukopan.

ZAKAZANO VJENČANJE. Jučer su pred kućom žalosti stigle stotine ljudi. Bolnu tišinu presijecali su jecaji Harisovih najbližih. Oca Sejada, koji nije imao snage da stoji, niko nije mogao utješiti. On je u Hrvatskoj osnovao građevinsku firmu, obrazovao djecu kojoj je posvetio cijeli život…

Uplakane majka Hanifa i djevojka Sabina milovale su Harisov tabut.

– Dragi Allah je tako htio. Uzeo ga sebi. Za petak, 3. novembar, bilo je zakazano vjenčanje, ali nije bilo suđeno tako, nije se dalo djevojci Sabini da na ruku stavi vjenčani prsten. Umjesto svadbe, umjesto toga da roditelji sa sinom proslave diplomu, klanjala se dženaza – navodi komšinica ožalošćene porodice.

– Teško je porodici kada na drugi svijet ispraća najdražeg evlada. Neka mu dragi Allah podari lijepi dženet, a svima sabur – poručio je mjesni imam.

Harisa su ispratili i brojni navijači Fudbalskog kluba Sarajevo.

ukop-mladica

JAVIO MAJCI DA JE DIPLOMIRAO. U ponedjeljak je Haris Kahrimanović tačno u 14 sati majci Hanifi poslao SMS da je diplomirao na fakultetu u Tuzli i poručio joj da tu večer namjerava proslaviti s društvom.

Nije ni uspio stići do svog rodnog Stjepan Polja kada je u teškoj saobraćajoj nesreći oko 15 sati u Orahovici Donjoj kod Gračanice Golfom 5 podletio pod cisternu i na mjestu izgubio život.

Izvor: doznajemo.com

O nama danilo

Vidi još

Kada je saznao da ga vara, ženinom ljubavniku poslao listu želju. Želja broj sedam natjerat će vam suze na oči

Društvenim mrežama proširilo se pismo jednog prevarenog muža. Naime, kada je saznao da ga žena …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *