Home / Astrologija / Moćni Mesec u Biku 4. novembra donosi 3 velike promene koje će vam okrenuti život naopačke

Moćni Mesec u Biku 4. novembra donosi 3 velike promene koje će vam okrenuti život naopačke

Bez obzira na to da li ste rođeni u znaku Bika, ili ne, bićete pod moćnim uticajem energije mesecakoja će obasjati sve njegove karakteristika unutar nas svih.

Bik je prizemljen zemljani znak i predstavlja racionalne, odgovorne i materijalne strane života, ali i potrebu da štiti svoje interese i stabilnost pre nego što pomisli na druge.

Energija Bika je okrenuta ka brizi o sebi kako bismo postigli balans, bezbednost i udobnost u životu.

Mesec je uzvišen kada je u Biku, što znači da on obožava Bika i Bik obožava Mesec. Ova međusobna povezanost znači da između njih postoji posebna veza. Zbog toga je lunarna energija izuzetno intenzivna i čini da svi budemo ultra osetljivi.

Ovo su tri stvari koje će sigurno mnogi uraditi dok je Mesec u Biku:

Foto: Pixabay.com

1. Napraviće nove prioritete ili završiti sa određenim vezama

Dok je Mesec u Biku, imaćemo potrebu da govorimo istinu ljudima koji su nam najbliži, međutim, to ćemo raditi samo kada smo dovoljno samouvereni. Zbog toga će mnogi voditi razgovore kojih se inače stide ili ih po svaku cenu izbegavaju kako bi ojačali postojeće veze i pokazali ljudima koliko su im vredni.

2. Organizovaće i iskazati svoje materijalne posee

Kako se Mesec prazni kako bi bio ispunjen sjajem Sunca, i mi moramo da se rešimo materijalnih stvari koje nam više nisu potrebne u životu kako biasmo napravili prostor za nove.

Ako imate stvari koej vam više ne donose radost, rešite ih se.

3. Prestaće da budu tvrdoglavi

Svi rođeni pod znakom Bika su izuzetno tvrdoglavi – a tokom punog meseca, bez obzira na horoskopski znak, većina će takođe podleći ovoj tvrdoglavosti.

Bikova energija garantuje dugoročnu igru, pa će situacije sa kojima smo imali problema ponovo isplivati na površinu. Zbog tvrdoglavosti mnogi će propustiti brojne poslovne i ljubavne prilike.

Sve u svemu, Mesec u Biku je intenzivna transformaciona faza za sve tokom koje će se mnogi suočiti sa svojim senovitim stranama. Ipak, nema razloga za brigu jer je u pitanju privremeno stanje koje će na bojlepromeniti mnoge naše životne veze.

O nama cura

Vidi još

Čuvajte se ljubomore ova tri horoskopska znaka!

Ljubomora je osećaj koji je često nerazdvojan od ljubavi, no jednako kao što može uništiti …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *