Home / Astrologija / DNEVNI HOROSKOP,za SUTRA,za 05.NOVEMBAR

DNEVNI HOROSKOP,za SUTRA,za 05.NOVEMBAR

OVAN

Pod velikim ste pritiskom, što je u potpunoj suprotnosti s vašim temperamentom. Voljenoj osobi je potrebna podrška i zato nema dovoljno razumevanja za vašu neozbiljnost. Danas ne pričajte previše, svaka tema je rizik za otvoren sukob.

BIK

Ne osećate se najbolje, a posla imate preko mere. Niste sposobni da odgovorite na sve obaveze, što tokom nedelje može izazvati potpuni pad energije i kolaps. Preraspodelite svoje kapacitete i odložite sve što može da sačeka povoljniji trenutak.

BLIZANCI

U vama ozbiljno raste tenzija jer se suočavate s velikim izazovima koje morate da rešite. Odlično funkcionišete pod pritiskom, ali onog časa kada stvari dovedete do kraja, sledi vam osetan energetski pad, što može ostaviti traga na zdravlje.

RAK

Manji priliv novca nije dovoljan da pokrijete sve rashode. Oslanjate se na partnera, umesto da zasučete rukave i izlaz obezbedite sopstvenim snagama. Pružite šansu prijateljima, jedan od njih vam može predložiti izuzetno rešenje koje vi sami ne vidite.

LAV

Umorni ste od tempa koji vas pritiska. Ovo je doba godine kada vam je neophodan odmor. Dan proveden u krugu porodice i opuštena atmosfera su ono što bi vas okrepilo. Mislite da je to nemoguće, a zaboravljate da je i nemanje izbora, izbor.

DEVICA

Sve što uradite vraćate se da popravite. Izazovni aspekti ukazuju na to da vas očekuju stresovi, naročito ukoliko očekujete brze rezultate svega što uradite. Reakcija okoline na vaš trud je neadekvatna, ne očekujte ocenu, jer će biti nepovoljna.

VAGA

Borite između toga da budete na raspolaganju svima i potrebe da iskreno reagujete podstaknuti svojim mišljenjem koje biste rado uputili drugima. Rezultat svega može biti gubitak energije i pad imuniteta, pa i akutna bolest.

ŠKORPIJA

Vreme je da se maksimalno posvetite obavezama i da ih redom, jednu po jednu, rešite do kraja. Finansijska situacija se značajno popravlja, pa je pravo vreme da pre nego što odete u kupovinu namirite dugove i zaostale neplaćene račune.

STRELAC

U atmosferi opšteg haosa vaša racionalnost je na nivou, precizno pravite razliku između bitnog i nebitnog, ali drugi ljudi to ne mogu da prate. To vas izluđuje, i ako ne nađete način da izbacite višak tenzije, ona će izbiti na nepoželjan način.

JARAC

Od jutra ne uspevate da uhvatite ritam sa obavezama. Ništa ne završavate prema planu. Ne raspravljajte se sa kolegama, smirite napetost, nepotrebno se nervirate zbog sitnica. Zbog izazovnih tranzita postali ste preosetljivi. Pazite se virusa.

VODOLIJA

Netaktični ste i ne možete da uspostavite komunikaciju, kako na poslu, tako ni u ljubavi. Ako odložite dogovore i naporne aktivnosti, izbeći ćete nerviranje. Bez obzira na to koliko ste posvećeni i odgovorni, pravo je vreme da se malo odmorite.

RIBE

Vreme provedeno u društvu bliskih ljudi, kao i neobavezni razgovori s njima, napuniće vaše baterije za duži naredni period. Dobro raspoloženje može biti poljuljano ako do vas stigne vest koju u ovom trenutku ne očekujete.

O nama cura

Vidi još

Čuvajte se ljubomore ova tri horoskopska znaka!

Ljubomora je osećaj koji je često nerazdvojan od ljubavi, no jednako kao što može uništiti …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *