Home / Astrologija / Dnevni horoskop ZA DANAS za 4. 11. 2017.

Dnevni horoskop ZA DANAS za 4. 11. 2017.

Ovan

Više ćete obratiti pažnju na druge ljude, na građenje odnosa sa drugima. Možete konačno upoznati neku zanimljivu osobu koja će Vam se dopasti. Preosetljivi ste.

Bik

Imaćete više energije za posao, privatni život i lakše ćete se posvetiti obavezama. Dajte svoj maksimum. Hranite se zdravije.

Blizanci

Od kolege možete čuti dobre vesti u vezi sa poslom. Moguć je napredak. To ste i očekivali. Potrudite se da se usmerite na nove ideje, umesto da se okrećete prošlosti.

Rak

Danas je dan za uživanje i druženje. Dobro se osećate. Malo ste usporeni, pa to može biti prepreka uspešnom završavanju zadataka.

Lav

Budite vredni na poslu. Ako budete perfekcionista danas, to će se itekako isplatiti. Sada je vreme za kupovinu nekih stvari koje ste odavno hteli da nabavite za kuću.

Devica

Danas je bitno da udovoljite sebi i da se ne opterećujete poslom ili problemima sa finansijama. Vreme je da napravite neke promene u svakodnevnom radu. Ako imate ideju za dodatni posao, sada je vreme da počnete da radite na tome.

Vaga

Skloni ste uživanju, pomalo ste rasejani, pa Vam treba više energje da se fokusirate na obaveze. Imate puno energije i spremni ste za rad.

Škorpija

Ove subote se osećate odlično. Imate dosta posla, ali Vas to ni najmanje ne nervira. Odličan je dan za saradnju sa drugima.

Strelac

Prijatelji su od velike pomoći. Imate podršku kolega za sve što radite i dobro se slažete. Ne jedite jaku hranu, moguć je problem sa varenjem.

Jarac

Zadovoljni ste poslom, napretkom, iako znate da morate biti još detaljniji. Malo ste sporiji nego inače, ali će bar sve obaveze biti završene kako treba i u roku.

Vodolija

Danas bi trebalo manje da radite, da nađete više vremena za sebe. Bavite se nekom aktivnošću, prošetajte, provedite vreme pored reke ili u parku. Završite započetu knjigu, to će Vas opustiti.

Ribe

Komunikativni ste i željni priče. Odličan je dan za šoping. Saradnja sa ženama je preporučljiva danas.

O nama cura

Vidi još

Čuvajte se ljubomore ova tri horoskopska znaka!

Ljubomora je osećaj koji je često nerazdvojan od ljubavi, no jednako kao što može uništiti …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *