Home / Zabava i zanimljivosti / Trojica komšija na parkingu, jedan radi u Nemačkoj, drugi u Americi a treći ostao u Srbiji: Ali ovo nije prava priča koja se krije iza fotke

Trojica komšija na parkingu, jedan radi u Nemačkoj, drugi u Americi a treći ostao u Srbiji: Ali ovo nije prava priča koja se krije iza fotke

“Zastava 750” je i dalje jedan od omiljenih vozila na ovom prostoru

Mustang, Fića, BMW
Foto: Facebook/Uživo sa balkanskih ulica

U Novom Sadu mogla je da se vidi nesvakidašnja scena. Naime, na istom parkingu su se našla tri potpuno različita automobila – “Zastava 750“, poznatija kao “fića“, “Ford mustang” i BMW.

U opisu fotografije na Fejsbuk stranici “uživo sa balkanskih ulica” stoji opis: “Novi Sad, jedan brat iz Amerike, drugi iz Novog Sada, treći iz Njemačke”.

Iako ovakve fotografije zabavaljaju narod širom Balkana, uvređenim zbog komentara našao se jedan od vlasnika automobila. Naravno, nije u pitanju vozač “fiće”.

– Kao prvo, ovo nije parking, nego je autopraonica i stao sam da usisam auto. Ako niste primetili levo je usisivač. A dečko sa fićom je prišao i kao brate staću samo na minut da ih slikam jedan pored drugog, iz fazona.Tako da pre nego sto nekoga ispljujete prvo uključite mozak, a isključite komplekse! – napisao je mladić na Fejsbuku ispod fotografije.

Vlasnik se očigledno našao uvređenim zbog komentara da je “fića” bahato parkiran.

Prema opisu fotografije, vozač “fiće” je, naravno, iz Srbije, vozač mustanga živi u Americi, dok je vlasnik BMW-a gastarbajter iz Nemačke.

Po komentarima smo shvatili da je “fića” i dalje jedan od omiljenih vozila na ovom prostoru.

(Telegraf.rs)

O nama cura

Vidi još

Ovakvu scenu još niste videli: Žena uhvatila muža sa ljubavnicom! (VIDEO)

Žena je uhvatila nevernog supruga kako je varao dok je sedeo u kafiću sa svojom …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *