Home / Astrologija / Ko voli bezgranično, a ko sve krije unutar sebe: Kakav je vaš znak kada se zaljubi?

Ko voli bezgranično, a ko sve krije unutar sebe: Kakav je vaš znak kada se zaljubi?

Svaki horoskopski znak drugačije doživljava zaljubljenost i na različite načine pokušava osvojiti voljenu osobu …

Ovan – Kada se zaljube, osobe rođene u ovom znaku ne kriju emocije i spremne su na sve kako bi osvojili tu osobu. Ovaj znak u ljubavi razmišlja srcem i nesebično pruža ljubav voljenoj osobi. Zaljubljeni Ovnovi se potpuno predaju emocijama, pa stalno misle na nju / njega i tada se osećaju kao na sedmom nebu.

 

Bik – Bik je i po ovom pitanju vrlo proračunat. On neće izgubiti glavu zbog zaljubljenosti već će pažljivo promisliti kako impresionirati osobu u koju je zaljubljen. Svoje osećaje ne izražava tek tako, ali kada se upusti u osvajanje daje sve od sebe da pridobije voljenu osobu. Čak i na ljubav često gleda kroz svoj hedonizam, pa će osvajati uz sjajnu večeru, probranu hranu i neko odabrano piće.

Blizanci – Kada se Blizanac zaljubi, on to želi podeliti s celim svetom, a ne bi mogao sakriti i da hoće, jer bi kao dokaz zaljubljenosti ostao na njihovom licu, osmeh, crveni obrazi i sjaj u očima. Možda će svojim iskrenim i neskrivenim osećajima uplašiti potencijalnog partnera ili partnerku, međutim, Blizancima puno znači otvorenost i na taj način žele graditi i vezu.

Rak – Iako jedan od najosetljivijih znakova, Rak ne pokazuju tako lako emocije. Tek kada se stvarno zaljubi i s tom osobom želi izgraditi ozbiljnu vezu, onda Rak otvara potpuno svoje emocije i bezgranično voli. Pripadnici ovog znaka izbjegavaju pokazivati emocije u javnosti, ali i njihov izraz lica umije otkriti trenutnu zaljubljenost.

Lav – Kada se zaljubi, Lav se trudi poboljšavati što više svoj izgled, stas i način odevanja, kako bi se svideo voljenoj osobi. Međutim, Lavovi nemaju strah otvoreno pokazati emocije, pa čak im odgovara kada izjave ljubav u javnosti pred publikom. Ako im prvog puta ne uspe zadiviti njega / nju, to za njih neće biti pogubno, jer Lavovi ne odustaju sve dok ne dobiju ono što žele.

Devica – Pripadnicima ovog znaka godi zaljubljenost kako bi malo pobegli od odgovornosti i rutine. Device su vrlo stidljive i teško pokazuju svoje emocije. Međutim, kada se zaljubi, Devica ima živopisna, romantična maštanja i već počinje planirati budućnost s tom osobom. Device nikada neće flertovati otvoreno, već će koristiti detalje i suptilne znakove.

 

Vaga – Kada se zaljubi, Vaga planira svaku reč i pokret u komunikaciji s odabranom osobom i stalno je u strahu da će nešto pogrešiti. Vage su u stanju potpuno izgubiti glavu kada se zaljube. One mogu ići i do tog nivoa zavisno da svoj život u potpunosti podrede voljenoj osobi. Najveći problem osobama rođenim u ovom znaku je usamljenost.

Škorpion – Kada sretnu osobu u koju se zaljube, Škorpioni počinju sebi postavljati pitanja o tome gde je ta osoba bila do sada i zašto im je baš u ovom trenutku suđeno. Osobe rođene u ovom znaku vrlo ozbiljno shvataju zaljubljenost i uvek su iskrene kada su u pitanju emocije. Škorpioni vole biti u ljubavi dominantni, a kao jedan od najstrastvenijih znakova, neće imati problem osvojiti osobu koja im se svidela.

Strelac – Strelci izjavljuju ljubav na jako originalan i duhovit način, pa im osvajanje osobe u koju su zaljubljeni često polazi od ruke. Oni znaju impresionirati voljenu osobu, prirediti nezaboravne trenutke i potpuno ostaviti bez daha. Međutim, loša osobina kod zaljubljenih Strelaca je velika ljubomora, pa čak i bez potrebe i povoda.

Jarac – Jarac na prvi pogled deluje hladno i nepristupačno, ali kada se zaljubi u stanju je sve učiniti za voljenu osobu. Iako sakrivene, emocije ovog znaka mogu biti vrlo snažne i iskrene. Kada se jako zaljubi, Jarac se potpuno prepušta ljubavi, a čak i loše navike osobe u koju je zaljubljen čine mu se atraktivnim. Zbog velike posvećenosti svom poslu i shvatanja ljubavi kao nečeg jako ozbiljnog, Jarčevi se uglavnom prepuste emocijama u zrelijem dobu.

Vodolija – Kada se zaljubi, Vodolija to ne krije, pa čak to i podeli s prijateljima i porodicom. Osobe rođene u ovom znaku uživaju osvajati na duhovit i neobičan način. Iako su otvoreni, Vodolije neće baš sve emocije pokazati sve dok ne saznaju što i druga osoba misli o njima.

Ribe – Ribe na najintezivniji način doživljavaju svoje emocije i zaljubljenost. Oni će od svoje ljubavi napraviti najromantičniju priču, s mnogo detalja koji bi često drugima bili i nerazumljivi. Sklone su i platonskim ljubavima i sva stanja duboko prožive u svom svetu mašte.

Izvor: lovesensa.rs

O nama cura

Vidi još

Čuvajte se ljubomore ova tri horoskopska znaka!

Ljubomora je osećaj koji je često nerazdvojan od ljubavi, no jednako kao što može uništiti …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *