Home / Linkovi / Rodila je jednojajčane blizanke, a nakon 12 godina otkrila je nešto čudno na podu kupaonice!

Rodila je jednojajčane blizanke, a nakon 12 godina otkrila je nešto čudno na podu kupaonice!

Peggy i Jeff Kehoe, bili su oduševljeni zbog dolaska njihovih zdravih blizankinja Hailey i Jenna-e na svijet.

Identične sestre blizankinje, sa svojim svijetlim plavim očima i prekrasnom plavom kosom, pokazivale su neraskidivu vezu od samog početka.

Djevojčice su odrastale normalno i zdravo. Ali, 12 godina kasnije, 9-og februara 2013.god., život im se mijenja u trenutku. Peggy i Jeff su našli Hailey kako leži na podu kupatila. Nije mogla otvoriti oči i pričala je nerazgovijetno.

Najgore od svega, osjetila je neizdrživu bol u glavi. Peggy i Jeff su znali da nešto nije uredu. Ipak, nisu bili ni svjesni ozbiljnosti njenog stanja. Doktori iz lokalne bolnice su otkrili da je Hailey pretrpila krvarenje u mozgu.

Kada im je to saopšteno, Peggy i Jeff su znali da ona možda neće preživjeti. Doktori su rekli da ništa ne mogu učiniti, ali je porodica Kehoe odbila prihvatiti to.

Hailey je helikopterom prevezena u Penn State Hershey Children’s Hospital. Tamo su Peggy i Jeff dali pristanak na operaciju, kako bi oslobodili pritisak iz Hailey-nog mozga. U tom trenutku, bila je u komi i nije bila u stanju sama disati.

„Uz Hailey je čitavo vrijeme bila njena sestra Jenna. Držala joj je ruku i govorila joj da se mora izvući, jer ne može živjeti bez nje“, rekla je Peggy.

Kako se ispostavilo, Hailey je rođena sa arterovenoznom moždanom malformacijom (AVM), zapletom krvnih žila u mozgu koje povezuju atrerije i vene. Peggy i Jeff su joj rekli da AVM treba liječiti, inače će ona patiti cijeli život.

Poslije nekoliko dana, Hailey se probudila i svi koji je znaju je od tada opisuju kao čisto čudo.

megagiga.info

O nama danilo

Vidi još

Kada je saznao da ga vara, ženinom ljubavniku poslao listu želju. Želja broj sedam natjerat će vam suze na oči

Društvenim mrežama proširilo se pismo jednog prevarenog muža. Naime, kada je saznao da ga žena …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *