Home / Astrologija / ZVEZDE UPOZORAVAJU: Ovi horoskopski znaci će vas ostaviti bez prebijene pare

ZVEZDE UPOZORAVAJU: Ovi horoskopski znaci će vas ostaviti bez prebijene pare

STRELAC

On će vas opljačkati očas posla, verovatno zato što duguju novac kladioničaru ili nekom zelenašu. On je neodgovoran i uvek traži najlakši način da se domogne para, oni su u stanju da opljačkaju ne samo vas već i rođenu majku. Oni uvek nekome duguju novac, što znači da stalno “muzu” nekoga.

Foto: Profimedia/Alamy

LAV

Oni su stvarno lojalni, ali ljubomora i osećaj za pravo može često da baci tu lojalnost u zapećak. Dok će strelac uzeti novac kako bi rešio probleme, lav to radi jer misli da može da ima sve što poželi. Ukoliko mu se pruži prilika, lav neće uzeti samo vaš novac već i vašeg dečka/devojku, psa omiljene cipele,…

ŠKORPIJA

Malo je iznenađujuće videti ih na vrhu liste, ali ono što ih tu stavlja je integritet. Kada dođe do pljačkanja oni imaju morala. Oni će vam pokupiti novac, ali ne na način na koji to rade Lav i Strelac.

BLIZANCI

Koliko god teško zvučalo, blizanci su prevaranti. Iako nisu lopovi kao strelac, oni su takođe dobri u obmanjivanju, ali ne tako bezdušno. Ako imate nekog blizanca u vašoj blizini, čuvajte vaše dragocenosti pod ključem.

Ilustracija: pixabay.com

RAK

Ukoliko raku date novac da kupi karte za koncert, on vam neće vratiti kusur. Ukoliko ga pitate koliko su koštale karte povećaće cenu kako bi izgledalo da je on dobar i pošten.

VODOLIJA

Možda vam zvuči neverovatno, ali pazite se. Vodolija će vas opljačkati zbog vas same ne zbog sebe. Kako to? Pa oni će vam uzeti novac iz novčanika i kupiće vam nešto. Znamo da nema smisla, ali vodolije su takve.

 

(Telegraf.rs/yourtango.com)

O nama cura

Vidi još

Čuvajte se ljubomore ova tri horoskopska znaka!

Ljubomora je osećaj koji je često nerazdvojan od ljubavi, no jednako kao što može uništiti …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *