Home / Linkovi / PRAVA ISTINA O SMRTI EKREMA JEVRIĆA: Supruga Igbala u tuzi novinarima priznala da je…

PRAVA ISTINA O SMRTI EKREMA JEVRIĆA: Supruga Igbala u tuzi novinarima priznala da je…

Ekrem Jevrić (55), imao je komplikovanu operaciju zbog začepljenja krvnih žila. Imao je tri reza na prsima, ali nakon operacije tvrdio je da se dobro osjeća te je vjerovao da će se brzo oporaviti. Ipak, izgleda da mu nije bilo tako dobro kako je mislio…

4. marta, oko pet sati ujutro, Jevrić je krenuo na posao i čim je sjeo u automobil doživio je kap i preminuo na licu mjesta. Dva sata nakon smrti, njegovo tijelo je pronašao sin Hajrudin.
Njegova supruga Igbala za tabloid Alo! rekla je da nije slušao savjete doktora.

 

– Nisam dobro. Jako mi je teško zbog toga što ga nema, ne znam što ću sada bez njega. Ujutro je popio kafu, krenuo na posao i samo su me zvali da mi kažu da je umro u autu. Imao je zdravstvenih problema, operisao je srce. Doktori su mu rekli da ne puši, a on je još više pušio, uopšte ih nije htio slušati. Odnijeli su tijelo na obdukciju da vide šta se tačno desilo – ispričala je Igbala.

 

Ekrem-Igbala Familija je planirala posljednji ispraćaj u subotu, 5. marta, ali je u međuvremenu naložena obdukcija tijela kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti Gospode.

U Ali-pašinoj džamiji u New Yorku na hiljade ljudi izrazilo je saučešće porodici Ekrema Jevrića, koji je preminuo u ranim jutarnjim satima ispred svoje kuće u Junkersu.

doznajemo.com

O nama danilo

Vidi još

Kada je saznao da ga vara, ženinom ljubavniku poslao listu želju. Želja broj sedam natjerat će vam suze na oči

Društvenim mrežama proširilo se pismo jednog prevarenog muža. Naime, kada je saznao da ga žena …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *