Home / Linkovi / (VIDEO) OVAJ ČOVEK PRODAJE IMANJE JER NE MOŽE VIŠE DA SE BORI SA VANZEMALJCIMA: Kaže da ih je katanom ubio 19, a ovo su njegovi dokazi

(VIDEO) OVAJ ČOVEK PRODAJE IMANJE JER NE MOŽE VIŠE DA SE BORI SA VANZEMALJCIMA: Kaže da ih je katanom ubio 19, a ovo su njegovi dokazi

Džon Edmonds iz Arizone je odlučio da proda svoj ranč od oko 36.000 kvadratnih metara za 5 miliona dolara jer ne može više da podnese “vanzemaljske aktivnosti” koje se tu odigravaju.

 

Edmonds kaže da je njemu i njegovoj ženi Džojs svega preko glave. Farmer tvrdi da je sam ubio 19 vanzemaljaca svojom samurajskom katanom, i da su ih ta bića otela više puta.

 

FOTO: YOUTUBE/PRINTSCREEN

 

“Odveli su je iz kreveta i ona je tako lebdeći završila na parkingu gde su pokušali da je unesu u svoju letelicu”, rekao je.

 

Edmonds je istakao da je morao da vanzemaljcima odseče glave kako bi im uništio antene i tako ih onesposobio da “zovu kući”.

 

“Čak i sa veoma oštrim sečivom, nemoguće je obezglaviti ih jednom zamahom”, kaže.

 

Edmonds redovno na svom Fejsbuk profilu obaveštava svoje pratioce o iskustvima na ranču.

 

 

Primera radi, na jednoj slici ispod krvave katane je opisao metod ubijanja “sivih”, misleći na vanzemaljce. Tu su i slike koje pokazuju njegove povrede ili kako on tvrdi, dokaze da su mu nešto radili.

 

 

U svakom slučaju, oglas o prodaji ranča izazvao je podeljena interesovanja. Dok je jedne priča o vanzemaljcima koji tetoše imanje obeshrabrila, drugima je taj detalj bio i više nego zanimljiv.

 

Kuća na imanju ima pet spavaćih soba, četiri kupatila i veliki bazen.

Kurir.rs/Globalnews.com

O nama danilo

Vidi još

Kada je saznao da ga vara, ženinom ljubavniku poslao listu želju. Želja broj sedam natjerat će vam suze na oči

Društvenim mrežama proširilo se pismo jednog prevarenog muža. Naime, kada je saznao da ga žena …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *