Home / Astrologija / Nedeljni horoskop: Vage će da uživaju, a Rakove čeka haos

Nedeljni horoskop: Vage će da uživaju, a Rakove čeka haos

Spremni za još jednu uzbudljivu nedelju?
Ovan

Neka osoba iz prošlosti se može vratiti u Vaš život. Potrudite se da se ne raspravljate sa partnerom, nego probudite strast u vezi. Bitni su kompromisi. Platite račune na vreme.

Bik

Dajte sve od sebe na poslu. Računajte i na pomoć drugih ljudi ove nedelje. Konačno će svi primetiti koliko ste se trudili u prethodnom periodu pa očekujte nagradu. Moguće su promene na poslu od polovine nedelje, bilo da je preseljenje, sređivanje radnog mesta ili napredak. Saradnici će biti od pomoći. Što se tiče ljubavi sve je u redu. Slobodni, moguće novo poznanstvo na nekom putu. Zauzeti, uživate u vezi.

Blizanci

POGLEDAJTE I

Stiže nam najsrećniji dan u godini po zodijaku
Potrudite se da ne zapostavljate partnera. Komunikacija je odlična sa svima. Prilično ste opterećeni poslom, ali ne brinite, sve će biti kako treba. Imate podršku drugih ljudi. Potrudite se da poradite na organizaciji, jer je to ono što Vam nedostaje. Mogući su problemi sa pritiskom.

Rak

Ne vraćajte se na stare priče. Pokušajte da sa sadašnjim partnerom raščistite sve što Vas muči.

Potrudite se da štedite malo više ove nedelje. Odlična je nedelja za aktivnosti, za bavljenje sportom, neke hobije. Sve je bolje nego da sedite kod kuće jer ćete biti prilično nervozni i moguće su rasprave sa ukućanima. Odličan je period za nove početke na poslu.

Lav

Nećete se osećati najbolje tokom prva dva dana ove nedelje. Od srede konačno će sve krenuti svojim tokom, nećete više brinuti previše o svemu. Neke muške osobe mogu biti od pomoći na poslu. Moguć je kraći put, ali se pazite u saobraćaju ove nedelje. Što se tiče ljubavi, ne nervirajte se oko sitnica. Potrudite se da ugodite i sebi i partneru.

Devica

POGLEDAJTE I
Najopasniji horoskopski znak – nikad mu ne okrećite leđa
Niste baš orni za rad. Mada bi trebalo da popričate sa drugima i da čujete možda neke novosti koje će Vam koristiti da napredujete. Odlična je nedelja za neka putovanja i za saradnju sa osobama koje nisu iz Vašeg mesta. Ako ste planirali da kupujete neke tehničke stvari ili da sredite auto, sada je prilika za to.

Vaga

Romantični ste. Najbitnije je da ne ulazite u tajne veze, jer ćete biti nezadovoljni. Budite realniji. Nemojte verovati svakom ko Vam udeli komplimente. Zauzeti, idite na putovanje sa partnerom ako ste u mogućnosti. Odlična je nedelja za posao i priliv novca, tako da nema razloga za brigu.

Škorpija

Konačno posao kreće kako treba, sve ide onako kako ste zamislili i prezadovoljni ste. Bitno je samo da ne pozajmljujete novac od drugih ljudi, nit drugima. To neće izaći na dobro. Platite račune na vreme. Moguća je neka ljubavna avantura, pazite šta radite.

Strelac

Od ove nedelje će situacija u ljubavi biti osetno bolja. Nećete biti bezvoljni što se tiče partnera, nego ćete se opustiti i gledati kako da provodite vreme zajedno. Slobodni, preko prijatelja su velike šanse da upoznate neku sjajnu osobu. Imate dosta ideja, ali bi trebalo da se fokusirate na ono što možete da ostvarite. Ne rasplinjavajte se na poslu.

Jarac

Dajte sve od sebe da budete realniji i skromniji. Bićete bolje plaćeni za svoj rad ili ćete prestati da trošite previše novca na stvari koje Vam nisu potrebne. Zadovoljni ste poslom i sve ide sjajno. Imaćete možda više obaveza, ali Vam to ni najmanje ne smeta.

Vodolija

Previše očekujete od drugih. ne pričajte svima kakve probleme imate. Nije vreme za uvođenje promena na poslu. Potrudite se da se držite ustaljenog rasporeda. Odlična je nedelja za priliv novca. Strastveni ste i skloni flertu.

Ribe

Pazite da se ne preforsirate zbog zdravlja. Ove nedelje treba više da odmarate i uživate, a možete iskoristiti lepo vreme za neki kraći put. Slobodni mogu upoznati neku zanimljivu osobu preko posla. Zauzeti, moguće su rasprave sa partnerom ove nedelje. Želite previše stvari u isto vreme, pa bi bilo dobro da malo ‘spustite loptu’ da biste održali balans u životu.
mondo.rs

O nama cura

Vidi još

Čuvajte se ljubomore ova tri horoskopska znaka!

Ljubomora je osećaj koji je često nerazdvojan od ljubavi, no jednako kao što može uništiti …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *