Home / Pravoslavlje / Mladić se probudio usred sopstvene sahrane: Ožalošćena porodicu u šoku gledala kako diše

Mladić se probudio usred sopstvene sahrane: Ožalošćena porodicu u šoku gledala kako diše

Leš Votsona Frenklina Manduana Dorotea iz grada Tingo Marija je bio u sanduku kada su neki rođaci primetili da mu se pluća podižu i spuštaju i da mladić zapravo diše
Porodica mladog Peruanca, koji je preminuo posle operacije zuba, progovorila je o svojim nedaćama, jer je na sahrani delovalo da mladić diše, piše Independent.

Leš Votsona Frenklina Manduana Dorotea iz grada Tingo Marija je bio u sanduku kada su neki rođaci primetili da mu se pluća podižu i spuštaju i da mladić zapravo diše. Dorotea su 21. oktobra doktori proglasili mrtvim pošto je dobio groznicu i temperaturu posle operacije zuba.

Ali, na bdenju, rođaci koji su bili prisutni pozvali su doktora, kada su videli, ono što veruju, da su očigledni znaci života. Kako piše argentinski list Los Andes, doktor je stigao i potvrdio da Doroteo pokazuje znake života. Njega su potom izneli iz kovčega i odmah prebacili u bolnicu, gde je, ipak, na žalost porodice, potvrđeno da je mrtav.

Rođaci preminulog tvrde da je on možda sve vreme bio živ, ali pod sedativima, koje je dobio tokom operacije.

– Dali su mu dijazepam – citiran je jedan od članova porodice.

U svetu je ostalo zabeleženo svega nekoliko slučajeva pomeranja mišića, posle smrti.

Ali, ima mnogo slučajeva gde su ljudi prvobitno, greškom, proglašavani mrtvima. Marta 2014. godine Volter Vilijams (79) iz Amerike pronađen je živ jer se doslovce ritao u vreći u kojoj se čuvaju leševi, dok je trebalo da ga pripreme za balsamovanje. Konfuzija je navoodno nastala jer mu se isključio pejsmejker.

U Egiptu 2012. godine, sahrana jednog konobara postala je slavlje pošto je doktor koji je utvrdio smrt shvatio da je 28-godišnjak još uvek živ, uprkos srčanom udaru koji je pretrpeo na poslu.

Devojčica (3) sa Filipina se 2014. godine navodno probudila u kovčegu tokom sahrane. Doktor koji je bio prisutan rekao je da je ona zaista živa, porodica je otkazala sahranu i dovela devojčicu kući. Međutim, majka je kasnije rekla da ju je u zabludu doveo doktor šarlatan, jer su lekari kasnije u bolnici utvrdili da je dete mrtvo sve vreme.

(telegraf.rs)

O nama cura

Vidi još

DANAS SLAVIMO JEDAN OD NAJTUŽNIJIH PRAZNIKA: Vernici ako ste u nevolji uradite samo ovu jednu stvar

Jedini uslov je da se iskreno pomolite Za Srpsku pravoslavnu crkvu i vernike danas je …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *