Home / Astrologija / DNEVNI HOROSKOP,za SUTRA,za 29.OKTOBAR

DNEVNI HOROSKOP,za SUTRA,za 29.OKTOBAR

Ovan

POSAO: Moguće je da će ishod vašeg posla biti drugačiji od onog što ste očekivali. Ipak, nećete biti nezadovoljni. Stvari su ispale iznenađujuće dobre po vas. LJUBAV: Možete se nadati zanimljivoj situaciji sa osobom koju ćete upoznati u opuštenom okruženju. Moguće je da će neko od vaših prijatelja posredovati u upoznavanju. ZDRAVLJE: Prijaće vam neki vid rekreacije. Važno je da budete dovoljno aktivni svaki dan.
Bik

POSAO: Pred vama je povoljan dan tokom kojeg biste mogli da ostvarite neki vid poslovnog napredovanja, ako već niste u prethodnom periodu. Iako je počeo vikend, zauzeti ste. LJUBAV: Emocije su vam sasvim stabilne i osećate se dobro zbog toga. Imate odličan odnos s voljenom osobom. Ukoliko ste slobodni, moguć je neki slučajan susret u prolazu. ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Živite život punim plućima i radujete se svakom danu.
Blizanci

POSAO: Možete da očekujete da ćete imati priliku da se malo odmorite od posla. Rutinske obaveze završavate brzo i lako, pa vam ostaje dosta vremena za uživanje u vikendu. LJUBAV: Moguće je da ste imali neki problem s tim da otvoreno pokažete svoje emocije, ali ste konačno prevazišli svoje unutrašnje kočnice. Dolazi vreme za emotivni preporod. ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi s disajnim putevima, pa povedite računa o tome.
Rak

POSAO: Želje će vam se ispuniti ako ste se nadali poboljšanju vezanom za polje finansija. Uspećete da rešite neke probleme ili dugovanja iz prošlosti. LJUBAV: Trebaće vam vreme da odlučite da li želite da ostanete pored trenutnog partnera. Imate neke unutrašnje dileme koje jedino vi sami možete rešiti. Dajte sebi vremena. ZDRAVLJE: Preporuka je da se potrudite da nađete način da se opustite – uz dobru knjigu, film, muziku…
Lav

POSAO: Niste sasvim sigurni kakvu odluku treba da donesete po pitanju svog posla. Treba vam neko vreme da o svemu razmislite. Stvari će ispasti mnogo bolje nego što očekujete. LJUBAV: Ukoliko ste u braku, možete da očekujete poboljšanje odnosa s voljenom osobom. Uspešno ćete se naći na pola puta. Ako ste slobodni, moguć je zanimljiv susret s Devicom. ZDRAVLJE: Povedite računa o stomaku, koji bi mogao da vam bude osetljiv danas.
Devica

POSAO: Ne bi trebalo da očekujete prevelik broj poslovnih obaveza. Imaćete šansu da se opustite i stvorite sebi vikend atmosferu. Zasad vas dešavanja na ovom planu ne opterećuju. LJUBAV: Odnos s voljenom osobom ide uobičajenim tokom i na tom planu nemate nikakve probleme. Ukoliko ste slobodni, sledi vam veoma zanimljivo poznanstvo. ZDRAVLJE: Moguć je manji pad imuniteta, pa povedite računa o unosu vitamina i tečnosti.
Vaga

POSAO: Očekuje vas povoljan dan tokom kojeg nećete imati nikakve probleme i brige na poslovnom planu. Sve obaveze završavate brzo i lako, u hodu. LJUBAV: Veoma ste zaljubljeni i uživate u svakom trenutku sa osobom koju volite. Možete da očekujete pozitivnu atmosferu. Uskoro će vam se otvoriti prilika za romantično putovanje. ZDRAVLJE: Imate mnogo pozitivne energije u sebi. Na zdravstvenom planu nema problema!
škorpija

POSAO: Moguće je da ste imali neke manje prepreke vezane za poslovno polje, ali ste uspeli da ih prevaziđete. Sada funkcionišete dosta bolje nego pre! LJUBAV: Moguće je da ste doneli neke nove emotivne odluke koje će vas odvesti u veoma dobrom smeru. Možete da računate na zanimljiva dešavanja i nove prilike! ZDRAVLJE: Grudni koš vam je osetljiv. Povedite računa ako se pojavi kašalj i javite se svom lekaru.
Strelac

POSAO: Ukoliko ste imali neke manje greške i propuste na poslovnom planu, uspećete da ih ispravite pre nego što dođe do bilo kakvih posledica. Imate dosta sreće! LJUBAV: Moguće je da ste imali manje svađe i rasprave u kontaktu s voljenom osobom, ali ćete ipak uspeti sve da rešite. Vaša ljubav može da prevaziđe sve probleme. ZDRAVLJE: Danas ste osetljiviji nego inače, pa budite na oprezu. Ne izlažite se nikakvim rizicima.
Jarac

POSAO: Očekuje vas veoma dobra poslovna prilika, koju ne bi trebalo da propustite. Možete da se nadate poboljšanju, potrebno je samo da preuzmete kontrolu u svoje ruke. LJUBAV: Potrebno vam je neko vreme da biste se odlučili između osobe s kojom ste u vezi i jedne nove prilike koja se pojavila… Nalazite se pred veoma slatkom dilemom. ZDRAVLJE: Moguće je da ćete uspešno rešiti problem koji vas je mučio ranije.
Vodolija

POSAO: Pred vama je prilika za poslovno napredovanje ili neki vid mogućnosti da se nađete u ulozi šefa, autoriteta. Svakako treba da iskoristite šansu koja vam je data. LJUBAV: Uspešno ćete razjasniti neke stvari u odnosu s voljenom osobom. Osetićete veliko olakšanje kad budete shvatili da nijedno od vas dvoje zapravo ne želi da prestane da se trudi. ZDRAVLJE: Generalno se osećate malaksalo. Današnji dan vam je povoljan za odmor.
Ribe

POSAO: Niste mnogo zainteresovani za bavljenje poslovnim obavezama i svoj fokus prebacujete na neke druge stvari. Vikend je počeo i želite da se dobro zabavite! LJUBAV: Pred vama je mirno more kad je u pitanju polje ljubavi. Ako imate partnera, dobro se slažete i komunikacija je odlična. Ukoliko ste slobodni, posvećeni ste prijateljima i porodici. ZDRAVLJE: Preporuka je da povećate unos magnezijuma, koji je veoma važan za rad mišića.

O nama cura

Vidi još

Čuvajte se ljubomore ova tri horoskopska znaka!

Ljubomora je osećaj koji je često nerazdvojan od ljubavi, no jednako kao što može uništiti …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *