Home / Astrologija / Dnevni horoskop,za DANAS,za 28.oktobar: Jarčeve svrbi levi dlan, Bik pod stresom

Dnevni horoskop,za DANAS,za 28.oktobar: Jarčeve svrbi levi dlan, Bik pod stresom

Pogledajte šta vam se sprema danas.
Ovan

Danas je idealan dan za nove kontakte. Sjajno se osećate i ide Vam sve jako lako. Nemojte ići u šoping ili kupovati neke bitne stvari jer možete kupiti stvari koje Vam nisu potrebne.

Bik

Pod stresom ste zbog posla. Stalno gledate kako da se bolje organizujete, ali Vam ne ide baš sve od ruke. Bilo bi dobro da pokušate da imate prijateljske odnose sa ljudima sa kojima radite.

Blizanci

Sjajno ste raspoloženi. Imate dosta ideja i ne znate šta biste prvo uradili. Ovog petka bi bilo dobro da ipak isplanirate i vikend jer Vam je predah potreban.

POGLEDAJTE I

Hejterski horoskop: Ovan menja partnere kao maramice, Rak je kralj melodrame i egoizma
Rak

Napeti ste. Ubrzajte se sa odrađivanjem obaveza. Platite račune na vreme, budite odgovorni ili ćete biti pod još većim stresom ako ne radite sve kako treba. Moguć povišen pritisak.

Lav

Partner je pomalo napet. Nemojte pogoršavati stanje. Slobodni, preko prijatelja možete upoznati neku novu osobu. Danas je dan za kompromise i dogovore.

Devica

Nervozni ste danas. Pokušajte da se bolje organizujete da biste ste imali više vremena za sebe i porodicu. Problemi na poslu su mogući, ali ne bi trebalo da se preforsirate danas. Ako možete da radite puno, radite, ako ne, ostavite za neki drugi dan.

Vaga

Danas biste mogli više da šetate. Bitno je da budete aktivni. Skloni ste flertu. Zauzeti, romantični ste, uradite nešto lepo za partnera.

Škorpija

Neko može iz porodice da Vas iziritira, ali pokušajte da ignorišete. Promenite neki raspored nameštaja ili kupite neku sitnicu za kuću. Niste dobro raspoloženi i brinete se previše oko porodičnih problema.

Strelac

Odlično se osećate. Potrudite se da se ne nervirate oko obaveza koje imate. Danas ste veoma komunikativni, ali niste fokusirani na posao.

POGLEDAJTE I

6 horoskopskih znakova žena koje su najčešće ljubavnice
Jarac

Moguć priliv novca. Danas bi trebalo da se suzdržite od kupovine, jer ćete potrošiti više novca nego što stvarno morate. Ne prejedajte se, naročito izbegavajte brzu hranu. Mogući problemi sa varenjem.

Vodolija

Osećate se odmorno. Imate elana za novi dan i želite da danas uradite neke stvari koje stalno odlažete. To je dobro. Iskoristite ovaj petak i energiju usmerite na postizanje ciljeva.

Ribe

Danas nije neki dan za preterane aktivnosti, stoga se potrudite da ne trošite previše vremena na druge ljude i na rad. Uradite samo ono što morate, danas je dan za završavanje obaveza.

Izvor: mondo

O nama cura

Vidi još

Čuvajte se ljubomore ova tri horoskopska znaka!

Ljubomora je osećaj koji je često nerazdvojan od ljubavi, no jednako kao što može uništiti …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *