Home / Linkovi / Ova djevojka je živjela na samo 3 JABUKE dnevno – 8 mjeseci! Pogledajte kako sada izgleda… (FOTO)

Ova djevojka je živjela na samo 3 JABUKE dnevno – 8 mjeseci! Pogledajte kako sada izgleda… (FOTO)

Victoire Macon Dauxerre ima prilično zanimljivu ispovijest. Naime, u periodu kada je pripremala svoje ispite odlučila je da napravi pauzu i da ode u kupovinu sa svojom mamom.

Nije ni slutila da će taj dan biti prekretnica u njenom životu! Dok su bili u kupovini, nju je primjetio jedan predstavnik poznate agencije za modele.

Odlučila je da se pridruži toj agenciji i pala je na sav taj glamur i sjaj koji kruže oko svijeta mode. Međutim, čim je ušla u svijet mode njen život se naglo izmjenio.

Kako bi stala u veličinu za koju su iz agencije željeli da ona nosi, morala je da izgubi skoro 22 kilograma u samo 2 mjesca. Počela je jesti samo 3 jabuke dnevno i piti mineralnu vodu tokom dana.

87867

Jednom u sedmici mogla je pojesti komad piletine ili ribe. I, uspjela je u svom naumu. Veličina joj je odgovarala i uspješno je odradila reviju, a to joj je omogućio da radi za prestižne brendove širom svijeta.

U vrlo kratko vrijeme bila je među top 20 modela u svijetu. Ali, ovo je samo jedna strana medalje. S druge strane, postala je anoreksična, puls joj je oslabio, kosa joj je opadala i patila je od osteoporoze.

Također je priznala da je tokom intervjua, znala često grickati nešto kako bi to vidjeli novinari, ali čim se kamere isključe, išla bi u wc kako bi povratila to što je pojela.

Za nastavak teksta kliknite na sljedeću stranicu…

megagiga.info

O nama danilo

Vidi još

Kada je saznao da ga vara, ženinom ljubavniku poslao listu želju. Želja broj sedam natjerat će vam suze na oči

Društvenim mrežama proširilo se pismo jednog prevarenog muža. Naime, kada je saznao da ga žena …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *