Home / Astrologija / NEDELJNI HOROSKOP, od SUTRA 28.10. do 03.11.

NEDELJNI HOROSKOP, od SUTRA 28.10. do 03.11.

Ovan

Potrebno je da se rasteretite od dodatnih obaveza, ali nemate dovoljno energije da se angažujete na više strana istovremeno. U dostojanstvenom stilu i bez suvišnih pitanja prihvatite sve korisne sugestije ili reči kritike koje vam upućuju bliski saradnici. Želeli biste da uspostavite bolju kontrolu nad novim događajima u ljubavnom životu, međutim ništa značajno ne možete da učinite bez prethodnog dogovora sa svojim partnerom.

Bik

Očekuje vas novi uspeh ili šira afirmacija u poslovnim krugovima. Potrudite se da pravilno ispunite sve svoje obaveze, bez psihološkog pritiska i takmičarskih aspiracija. Završni rezultati predstavljaju najbolje merilo vrednosti. U ljubavnom odnosu prepustite svom partneru pravno na određene uloge ili izvesnu dominaciju, izbegavajte igru nadmudrivanja i nove emotivne zamke. Upotrebite na najbolji način sve svoje skrivene adute.

Blizanci

Kad god se nalazite pred nekom složenom situacijom ili poslovnim izazovim, upotrebljavate svoje najjače adute i tražite efikasno rešenje. Imate niz prednosti u odnosu na svoje saradnike iz okruženja i dobru volju da se iskažete u najboljem svetlu. Sve ono što činite u ovom periodu bi trebalo da vam donese dugoročne efekte. Partner u vama pokreće snažne emocije i lavinu strasti. Uživajte u lepim događajima i učunite sve što je u vašoj moći da sreća potraje što duže.

Rak

Ako razmišljate na pozitivan način, onda mnoge poslovne prilike možete uspešno da realizujete bez obzira na početne komplikacije. Posrećilo vam se da imate širu naklonost u krugu saradnika i da su simpatije uticajnih osoba na vašoj strani. Sada je povoljan trenutak da investirate na više strana. U ljubavnom odnosu sa partnerom predosećate da vam predstoje neka još uzbudljiva dešavanja. Prijaće vam neko kraće putovanje i aktivnija uloga u društvenom životu.

Lav

Otkrivate neke nove i korisne detalje o poslovnoj saradnji i u vezi problema koji vas prati na relaciji sa jednom mlađom osobom. Dakle, moraćete nekog razuveriti da su vas nepravedno optuživali, ali nemojte zanemariti ni pomoć koju vam nude bliski prijatelji. Lakše vam je kada ste sami i onda potpuno smireno analizirate svoj odnos sa voljenom osobom. Međutim to nije najbolji način da uspešno razrešite sve nagomilane dileme koje postoje u vašem ljubavnom životu.

Devica

Dobro ste informisani o novim prilikama na poslovnoj sceni i stalo vam je da ostvarite niz značajnih ciljeva u dogovoru sa bliskim saradnicima. Nalazite se u sjajnoj formi i opravdano sa velikom dozom optimizma procenjujete ishod u poslovnim pregovorima. Smišljeno odlažete suočavanje sa određenim dilemama u ljubavnom životu. Važno je da uskladite svoj razum i osećanja, pre nego što odgovorite na nečija pitanja ili zahteve.

Vaga

Podstaknuti ste nečijom pričom o novim idejama ili o poslovnoj saradnji, tako da imate želju da se oprobate u nekim neobičnim situacijama. Ako se organizujete na dobar način, onda vrlo uspešno možete da završtite niz poslovnih dogovora na različitim stranama. U ljubavnom životu ili od svog partnera očekujete više romantičnih užitaka. Slobodno preuzmite inicijativu i nemojte dozvoliti da vam izmiče zajednička sreća. Dobro se lepim i dobrim vraća.

Škorpion

Primećujete promene u svom okruženju i tražite najbolje rešenja za niz pitanja koja vam se nameću. Važno je da se prilagođavate na različite stvaralačke faze u poslovanju i da pravilno odgovarate na razne izazove. Postoje obaveze koje zahtevaju striktno poštovanje pravila ili vremenskih rokova. U odnosu sa voljenom osobom sve ste bliži ostvarenju zajedničkih želja. Prepustite se osećanjima da vas vode i to će vas još više približavati osobi koja vam je draga.

Strelac

Nalazite se u dobroj formi i u sjajnoj prilici da ostvarite neke dugoročnije poslovne interese. Učinite sve što je potrebno da pridobijete podršku kod većine saradnika iz svog okruženja. Novi događaji koji vas prate u ljubavnom životu deluju zanimljivo i ohrabrujuće. Osećate veliki emotivni zanos i zadovoljstvo uz blisku osobu.

Jarac

Nalazite se u stvaralačkoj fazi i u dogovoru sa svojim saradnicima pokušavate da uskladite različite poslovne interese. Izbegavajte rivalske odnose i nadmudrivanje sa neistomišljenicima. Najbolje je da svoju enegriju posvetite temama koje spadaju u prioritetne obaveze. Iako insistirate na otkrivanju istine i sučeljavanju, imate osećaj da bliska osoba prikriva neke detalje o određenim događajima. Profiltrirajte svoje misli i osećanja, pre nego što donesete novu odluku.

Vodolija

Svaki potez dobro isplanirajte i nemojte dozvoliti da zbog sitnih interesa napravite početni propust ili da izgubite poverenje nekih saradnika. Osećate novi emotivni uzlet i želite da ostvarite sve svoje namere, bez obzira na povremeno partnerovo nerazumevanje. Zadržite samopouzdanje i optimizam kao svoju glavnu orijentaciju.

Ribe

Pažljivo analizirate svoje saradnike i kompletnu situaciju na poslovnoj sceni kako biste doneli niz ispravnih odluka. Stalo vam je da u dogovoru sa okolinom definišete prave vrednosti i da ostvarite sve svoje ciljeve. Neko vam je naklonjen i to pozitivno deluje na vaše samopuzdanje. Raduju vas novi događaji u privatnom životu. Partner vas navodi na slobodnije emotivno izražavanje, prihvatite dobar podsticaj koji vodi ka ljubavnim radostima i zbližavanju.

Izvor: astrolook.rs

O nama cura

Vidi još

Čuvajte se ljubomore ova tri horoskopska znaka!

Ljubomora je osećaj koji je često nerazdvojan od ljubavi, no jednako kao što može uništiti …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *